Σε διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά κυρίως στην Πελοπόννησο η μαγειρίτσα της Ανάστασης είναι κόκκινη με διάφορα χόρτα και μυρωδικά.
Βάζετε τη συκωταριά και τις αντεριές σε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό που κοχλάζει να ζεματιστούν για 3-4 λεπτά. Τα στραγγίζετε, τα αφήνετε να κρυώσουν και τα ψιλοκόβετε.
Σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα βάζετε τα εντόσθια με το ξερό κρεμμύδι και τα αχνίζετε για μερικά λεπτά, μέχρι να στεγνώσουν από τα υγρά τους. Προσθέτετε το ελαιόλαδο και όλα τα κρεμμύδια και τα σοτάρετε για 4-5 λεπτά, ανακατεύοντας με μια σπάτουλα.
Ρίχνετε τα ντοματάκια με τον χυμό τους και τον πελτέ. Αλατοπιπερώνετε, ρίχνετε τη δάφνη και το μπαχάρι, προσθέτετε τα σέσκουλακαι αφήνετε να πάρουν μια βράση. Χαμηλώνετε τη φωτιά στο μέτριο και βράζετε για 30 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα. Αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτουμε τον άνηθο. Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.
Δείτε αναλυτικά τη συνταγή και τις αναλογίες των υλικών στο Olivemagazine.gr
Με το CHAMPION JET 2 της SEAJETS μπορείς να επισκεφτείς διαδοχικά Σέριφο, Σίφνο και Μήλο πιο γρήγορα από ποτέ, και να έχεις μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.
Ο δρόμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού είχε πολλά εμπόδια, όμως τέσσερις σπουδαίοι αθλητές με την bwin στο πλευρό τους θα είναι εκεί να απολαύσουν το ταξίδι. Καλή επιτυχία Άννα, Δώρα, Απόστολε, Ελίνα!