Σαλάτα με πλιγούρι και ψιλοκομμένα λαχανικά

Απολαυστική σαλάτα σαν ταμπουλέ, που συνοδεύει ιδανικά τα κρεατικά, εξισορροπεί τις γεύσεις και δίνει μια ευχάριστη γευστική νότα στο γιορτινό τραπέζι!

Σε ένα μπολ ρίχνετε πλιγούρι μαζί με 300ml ζεστό νερό και τον χυμό ενός λεμονιού και το μουλιάζετε για 30 λεπτά.

Ψιλοκόβετε όλα τα λαχανικά σε ομοιόμορφα κομμάτια και τα ανακατεύετε με το πλιγούρι.

Προσθέτετε την ντομάτα, το αγγούρι, τα φρέσκα μυρωδικά, το τζίντζερ το ελαιόλαδο, το ξίδι και ανάλογο αλατοπίπερο.

Ανακατεύετε με μια σπάτουλα και αφήνετε τη σαλάτα στο ψυγείο για 1 ώρα να μαριναριστεί και να αναμιχθούν οι γεύσεις, προτού τη σερβίρετε.

Διαβάστε τη συνταγή και τα υλικά στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr