Δεν πετάμε τίποτα: Μαγειρεύουμε νόστιμα με ό,τι περισσεύει
Γιατί στο τέλος της ημερας πάντα κάτι περισσεύει...
Είτε είναι κοτόπουλο από το ταψί που φτιάξατε με τις πατάτες είτε κιμάς από εκείνη την ωραία μακαρονάδα, ρύζι από τα σουτζουκάκια ή το πιλάφι που συνόδευε τον αρακά που μαγειρέψατε με σάλτσα ντομάτας, όλο και κάτι θα περισσέψει από τα γεύματα της ημέρας.
Εννοείται ότι την επόμενη μέρα δεν θα καταλήξουν στον κάδο των απορριμάτων αλλά θα μεταμορφωθούν σε πεντανόστιμα πιάτα. Παρακάτω σάς δίνουμε μερικές ιδέες.
Tορτίγια με σπιτική Caesars
H αγαπημένη σαλάτα Caesars μεταμορφώνεται σε σάντουιτς και αγαπιέται από τα παιδιά (και τους φίλους τους). Ένας πολύ νόστιμος τρόπος για να αξιοποιήσετε και το κοτόπουλο που περίσσεψε από την προηγούμενη μέρα. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ
Το Manko Athens, η πολυαναμενόμενη νέα άφιξη του Οne&Only που έχει τη μοναδική ικανότητα να μεταμορφώνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας, έχει ήδη γίνει talk of the town