Αυτή είναι η Mustang της Roush με τους 786 ίππους

Αυτή είναι η Mustang της Roush με τους 786 ίππους

Φαίνεται αναμφισβήτητα επιθετική η Mustang με το αεροδυναμικό κιτ αμαξώματος που περιλαμβάνει μπροστινό spoiler και αεραγωγούς στα φτερά των εμπρός τροχών.

Mustang_Roush_Stage_3_1

Οι αλλαγές δεν σταματούν εκεί καθώς η Mustang κάθεται πάνω σε τροχούς 20 ιντσών με ελαστικά Continental ExtremeContact, ενώ έχει αλλαχθεί και ολόκληρη η εξάτμιση, με τέσσερις απολήξεις στο πίσω μέρος. Οι πελάτες μπορούν επίσης να παραγγείλουν ένα προαιρετικό ενεργό σύστημα εξάτμισης, το οποίο τους επιτρέπει να ελέγχουν τον τόνο και την ένταση του ήχου της εξάτμισης μέσω μιας εφαρμογής iOS ή ενός επιλογέα που είναι τοποθετημένος στην κονσόλα με λειτουργίες Touring, Sport, Track και Custom. Προχωρώντας στην καμπίνα, βρίσκουμε δερμάτινα καθίσματα υψηλής ποιότητας, φωτιζόμενες πλάκες στα μαρσπιέ και επιπλέον όργανα στο ταμπλό, καθώς επίσης και αλλαγμένα paddles για το αυτόματο κιβώτιο πίσω από το τιμόνι.


Η ισχύς προέρχεται από υπερτροφοδοτούμενο V8 5,0 λίτρων που παράγει 760 ίππους και μέγιστη τιμή ροπής 908 Nm και τη διαχείρισή της μέχρι τους τροχούς, αναλαμβάνει είτε ένα 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο, είτε το γνωστό 10άρι αυτόματο. Με αυτά τα δεδομένα, τα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε μόλις 3,6 δευτερόλεπτα και το 400άρι το κάνει σε 11,2”. Για όσους θέλουν ακόμα καλύτερες επιδόσεις, το Stage 3 της Roush μπορεί να φτάσει τους 786 ίππους και να εξοπλιστεί με ανάρτηση MagneRide αλλά με πρόγραμμα ελέγχου της Roush, που σύμφωνα με την εταιρεία επιτρέπει τον ακριβή χειρισμό χωρίς να διακυβεύεται η καθημερινή άνεση στην οδήγηση. Το Mustang Roush Stage 3 είναι προς το παρόν διαθέσιμο για προπαραγγελία και η τιμή του ξεκινά από 24.995 δολάρια- με δεδομένη την ύπαρξη του αυτοκινήτου. Η επέμβαση αυτή συνοδεύεται από εγγύηση 5 ετών για τον κινητήρα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης