Tο Apple Car θα μπορούσε να είναι van

Tο Apple Car θα μπορούσε να είναι van

Ο Τούρκος επαγγελματίας σχεδιαστής αυτοκινήτων Emre Husmen, έδωσε στη δημοσιότητα τη δική του πρόταση για το Apple Car που όλοι περιμένουμε να δούμε πως θα είναι στην πραγματικότητα.

Apple_Car_is_A_van_1

Για τον Husmen, το Apple Car θα είναι ένα van με μεγάλους τροχούς και απ’ όσο μπορούμε να κρίνουμε από τη διαμόρφωση του αμαξώματος, θα προσφέρει και πολύ μεγάλους χώρους για τους επιβάτες του. Το Apple iV Concept, είναι αυτό που φαντάζεται ο Husmen ως το αυτοκίνητο της Apple. Είναι ένα ηλεκτρικό επιβατικό van με διαμόρφωση 1 + 2 + 2 με μήκος 5 μέτρα. Διαθέτει μια κεντρικά τοποθετημένη θέση οδήγησης, η οποία εκμεταλλεύεται της εξαιρετική περιμετρική ορατότητα που προκύπτει από τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και τις λεπτές «κολώνες» του αμαξώματος. Επίσης, όπως ενημερώνει ο σχεδιαστής, το αυτοκίνητο θα μπορεί να λειτουργεί αυτόνομα με τη χρήση προηγμένων συστημάτων Lidar και με μια σειρά από κάμερες.


Συνολικά, αν εξαιρέσουμε το μέγεθος των τροχών που ο Husmen τους προσδιορίζει ως 26 ιντσών και τα φτερά που προσθέτουν πλάτος στο έτσι και αλλιώς μεγάλο αμάξωμα, η σχεδίαση είναι παραπάνω από ικανοποιητική καθώς καταφέρνει και παρουσιάζεται πολύ συγκροτημένη, με σωστές αναλογίες και όλα τα φουτουριστικά στοιχεία που περιμένει να δει κανείς από το αυτοκίνητο της Apple. Ανάμεσα σε αυτά, είναι τα λεπτά φωτιστικά σώματα και τα φώτα η
μέρας εμπρός και πίσω, που προσδιορίζουν με ακρίβεια το πλάτος του αμαξώματος. Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου της Apple του Husmen είναι οι δύο τύποι φόρτισης. Η πρώτη είναι μέσω της τυπικής θύρας φόρτισης στο καπό, ενώ η άλλη είναι ασύρματου τύπου μέσω φορτιστή που θα μπορεί να εγκατασταθεί και στο σπίτι (είναι αντίστοιχο με τον τρόπο φόρτισης των Apple Watch) και θα προσφέρει άμεση πρόσβαση στις τυχόν ενημερώσεις λογισμικού από την εταιρεία.


Πηγή: Motor1

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης