Μια σύγχρονη Lancia Delta Integrale με αγωνιστικό DNA

Μια σύγχρονη Lancia Delta Integrale με αγωνιστικό DNA

Η ιταλική εταιρία Automoboli Amos μετά την αναβίωση της θρυλικής Lancia Delta Integrale στη μορφή μιας εκσυγχρονισμένης εκδοχής της παρουσιάζει σήμερα και μια αντίστοιχης φιλοσοφίας έκδοση με αγωνιστικό ύφος.

Lancia_Safarista
Η νέα δημιουργία της Automobili Amos έχει την ονομασία Safarista και αποτελεί την χωμάτινη εκδοχή της Futurista, της σύγχρονης Integrale που παρουσιάστηκε πριν από περίπου τρία χρόνια.
Η ιταλική εταιρία ισχυρίζεται πως το αυτοκίνητο είναι ταχύτερο από πιο ικανό από την αυθεντική Integrale σε χωμάτινες επιφάνειες, δηλώνοντας έτσι την σιγουριά που έχει για το φιλόδοξο σχέδιο της. Η Safarista όπως και η αντίστοιχη Futurista ξεκινά από μια αυθεντική Delta - δωρητή, που μετατρέπεται σε τρίθυρη. Το αμάξωμα ενισχύεται ενώ προσθέτονται τμήματα από ανθρακονήματα καθώς και roll cage αλλά και bucket καθίσματα με ζώνες 6 σημείων.

Κλείσιμο
Η ανάρτηση χρησιμοποιεί ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, ενώ στα φρένα χρησιμοποιούνται μεγάλης διαμέτρου αεριζόμενοι δίσκοι σε όλους τους τροχούς και το χειρόφρενο είναι υδραυλικό. Το αυτοκίνητο στέκεται σαφώς πιο ψηλά από τη Futurista καθώς η Automobili Amos οραματίζεται πως οι πελάτες της θα χρησιμοποιούν την Safarista για αποδράσεις εκτός δρόμου.
«Στόχος μας με το Safarista είναι να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια εμπειρία που θα τους επιτρέψει να φτάσουν με ασφάλεια τα όριά τους, όπως και εκείνα του αυτοκινήτου τους, από τον παγωμένο δακτύλιο της Σουηδίας μέχρι τους αμμόλοφους στην Μ.Ανατολή», αναφέρει η εταιρεία στο site της. Πέραν της εξωγήινης τεχνολογίας που υπόσχεται κορυφαίες επιδόσεις, η Automobili Amos θέλει να βρει πρόθυμους με αρκετά φουσκωμένα πορτοφόλια που θα μπορέσουν να διαθέσουν περίπου 580.000 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης