Σπάνια Lancia Delta Integrale πωλείται σε ασύλληπτη τιμή

Σπάνια Lancia Delta Integrale πωλείται σε ασύλληπτη τιμή

Μια από τις πιο σπάνιες εκδόσεις της Lancia Delta Integrale, η Evo II Edizione Finale, πωλείται στη Μ. Βρετανία σε τιμή αντίστοιχη μιας νέας Ferrari.

Lancia_Delta_Integralle__2_
Η Integrale είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο διάσημα και αγαπητά αυτοκίνητα στον χώρο των petrolheads και στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για ένα από τα πιο σπάνια δείγματά της, το οποίο όπως είναι φυσικό την κάνει ακόμα πιο ποθητή.
Ο λόγος για την Lancia Delta Integrale Evo II Edizione Finale, η οποία πωλείται από την βρετανική DK Engineering σε απίστευτα υψηλή τιμή, η οποία αγγίζει το ποσό που αντιστοιχεί σε μια σύγχρονη Ferrari και σε πολλά ακόμα εξωτικά supercar.
Η σπανιότητα της συγκεκριμένης έκδοσης σε συνδυασμό με το γεγονός πως το αυτοκίνητο βρίσκεται σε κατάσταση σχεδόν καινούργιου δικαιολογούν απόλυτα την εξωφρενική τιμή της. Η Evo II Edizione Finale φτιάχτηκε σε μόλις 250 κομμάτια στην απόχρωση Rosso Amaranto. Χαρακτηριστικά στοιχεία της είναι οι ρίγες σε μπλε και κίτρινο που διατρέχουν το αμάξωμα οι ανθρακί ζάντες 16 ιντσών, και τα καθίσματα της Recaro σε αντίστοιχη απόχρωση. Σε μηχανολογικό επίπεδο η συγκεκριμένη έκδοση φορά διαφορετικά ελατήρια της Eibach καθώς και διαφορετική μονάδα διαχείρισης του κινητήρα χάρη στην οποία η απόδοση έχει ανέβει στους 250 ίππους.
Κλείσιμο

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρίας που διενεργεί την πώληση, ο αρχικός ιδιοκτήτης την είχε χρησιμοποιήσει ελάχιστα μέχρι να την πωλήσει στο Βέλγιο το 2008. Ένα χρόνο αργότερα πωλήθηκε στην Βρετανία όπου και πέρασε τον περισσότερο καιρό της σε γκαράζ.
Είναι ενδεικτικό ότι έχει κάνει μόλις 5.500 χλμ και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση όχι μόνο στο αμάξωμα αλλά και στο εντελώς ατσαλάκωτο σαλόνι που δεν δείχνει να έχει περάσει καθόλου από πάνω του ο χρόνος.
Όσο για την τιμή της; Το ποσό που θα πρέπει να καταβάλει ο επόμενος ιδιοκτήτης της ξεπερνά τα 265.000 ευρώ. Και κάτι μας λέει ότι υπάρχουν εκεί έξω φανατικοί φίλοι της μάρκας και του συγκεκριμένου αυτοκινήτου που δεν θα διστάσουν να επενδύσουν αυτό το ποσό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης