Το νέο Jeep Grand Cherokee έρχεται Ευρώπη

Το νέο Jeep Grand Cherokee έρχεται Ευρώπη

Αποκλειστικά plug-in υβριδικό 380 ίππους και ηλεκτρική αυτονομία έως 51 χιλιόμετρα θα είναι το νέο Grand Cherokee που θα πωλείται στην Ευρώπη.

Jeep_Grand_Cherokee_4xe__4_
Λίγους μήνες μετά την πρεμιέρα του στις Η.Π.Α. τον περασμένο Σεπτέμβριο, το νέο Jeep Grand Cherokee κάνει απόβαση και στην Ευρώπη.
Η 5η γενιά του Jeep Grand Cherokee θα διατίθεται στην ευρωπαϊκή αγορά αποκλειστικά με το καινοτόμο plug-in Hybrid σύστημα 4xe. Συνδυάζοντας έναν turbo κινητήρα βενζίνης 2 λίτρων και δύο ηλεκτροκινητήρες, αποδίδει 380 ίππους και 637 Nm ροπής. Το σύστημα χάρη στην μπαταρία των 400V χωρητικότητας 17 kWh, δίνει τη δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά για διαδρομές έως και 51 χλμ.
Ανάλογα υψηλές αναμένονται οι 4×4 δυνατότητες με το σύστημα τετρακίνησης Quadra-Drive II, την αερανάρτηση Quadra-Lift και το σύστημα διαχείρισης πρόσφυσης Selec-Terrain με τις πέντε επιλογές Auto, Snow, Sand/Mud, Rock, και Sport που εξασφαλίζουν ότι το νέο Grand Cherokee διατηρεί στο ακέραιο τις 4×4 δυνατότητες του.

Κλείσιμο
Η 5η γενιά του Jeep Grand Cherokee βασίζεται σε μια εντελώς νέα αρχιτεκτονική, η οποία φιλοξενεί το Plug-in Hybrid σύστημα 4xe. Εντελώς νέα είναι επίσης η σχεδίαση, τόσο του αμαξώματος, όσο και της καμπίνας. Οι εντυπωσιακές αναλογίες σε συνδυασμό με την χαρακτηριστική μάσκα και τα φώτα τεχνολογίας LED συνθέτουν μια επιβλητική παρουσία, η οποία συνδυάζει τα κλασσικά χαρακτηριστικά με το μοντέρνο στιλ.
Αντίστοιχα στο πολυτελές και άνετο εσωτερικό κυριαρχούν η οθόνη των 10’’ του πίνακα οργάνων, η επίσης 10’’ οθόνη του προηγμένου συστήματος πολυμέσων Uconnect5, αλλά και την οθόνη των 10,25’’ που έχει μπροστά του ο συνοδηγός.

Το νέο Grand Cherokee εντυπωσιάζει χάρη και στο πλήρες πακέτο προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης (ADAS) με τα οποία εφοδιάζεται και τα οποία του εξασφαλίζουν δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2.
Οι προ-παραγγελίες του νέου Grand Cherokee με την ειδική έκδοση Launch Edition θα ξεκινήσουν άμεσα για τις αγορές της Ιταλίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Ισπανίας, Ην. Βασιλείου, Αυστρίας, Βελγίου, Λουξεμβούργου και Ολλανδίας, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες αγορές της Ευρώπης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης