H BMW ανανεώνει τις X5 και X6

H BMW ανανεώνει τις X5 και X6

H BMW έχει στα σκαριά την ανανέωση δύο εκ των premium SUV μοντέλων, τις X5 και X6, τα οποία βρίσκονται σε διαδικασία δοκιμών.

220217123734_BMW-X5-X6-render-2

Ωστόσο, οι σχεδιαστές στο kolesa.ru είπαν να ρίξουν λίγο φως κάτω από τα καμουφλαρισμένα γερμανικά SUV. Έτσι, προχώρησαν στην αποκάλυψη των ψηφιακά επεξεργασμένων εικόνων, που δείχνουν με μια ματιά πώς πρόκειται να είναι η τελική μορφή των Χ5 και Χ6.

Φυσικά, τοποθετήθηκε στο εμπρός τμήμα η γνώριμη μάσκα της μάρκας, χωρίς ιδιαίτερες υπερβολές στις διαστάσεις των νεφρών. Αλλά αυτό που διακρίνουμε από τις εικόνες είναι ότι οι εισαγωγές έχουν κατέβει λίγο προς τα κάτω (προς το κάτω τμήμα του προφυλακτήρα), ενώ τα φωτιστικά σώματα έχουν νέα σχεδίαση. Πίσω, αναμένεται να έχουμε νέο προφυλακτήρα και νέα φώτα για την Χ5.
Κλείσιμο

Αντιθέτως, η Χ6 θα κρατήσει την εικόνα του προ-facelift αυτοκινήτου. Όσο για το εσωτερικό, δεν υπάρχει ακόμα σαφή εικόνα, αλλά είναι σίγουρο ότι θα διαθέτουν τη διπλή οθόνη (πίνακας οργάνων και κεντρική οθόνη), μια διάταξη που υπάρχει και σε όλα τα νέα μοντέλα.

Κάτω από το καπό δεν θα έχουμε καμία αλλαγή, μιας και η αναβάθμιση θα είναι κυρίως αισθητική και τεχνολογική. Εντός του έτους θα υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για τις ανανεωμένες Χ5 και Χ6, μιας και η πρώτη θα λανσαριστεί πριν το τέλος του 2022. Η BMW X6 θα αποκαλυφθεί στις αρχές του επόμενου έτους με την έναρξη της παραγωγής να εκτιμάται στα μέσα του 2023.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης