Απρόσμενη αποκάλυψη του ηλεκτρικού Lexus RZ 450e

Απρόσμενη αποκάλυψη του ηλεκτρικού Lexus RZ 450e

Παρόλο που η επίσημη πρεμιέρα του πρώτου αποκλειστικά ηλεκτρικού μοντέλου της Lexus, του  RZ 450e έχει προγραμματιστεί για τις 20 Απριλίου, το αυτοκίνητο αποκαλύπτεται στην τελική του μορφή σε τηλεοπτική εκπομπή που προβλήθηκε στην Ιαπωνία.

Lexus_RZ450e
Οι φωτογραφίες του RZ 450e που βλέπουμε έχουν ληφθεί από τηλεοπτική εκπομπή που προβλήθηκε στο κανάλι Discovery σχετικά πρόσφατα. Στο rzforums.com προκλήθηκε κύμα ενθουσιασμού για τη συγκεκριμένη αποκάλυψη που δεν έγινε εν κρυπτώ αλλά σε κάθε περίπτωση μοιάζει σαν να έγινε κατά λάθος. Σε αντίθεση με τα ομογάλακτα Toyota bZ4X και SubaruSolterra, τα οποία προφανώς χρησιμοποιούν και την ίδια πλατφόρμα (e-TNGA), το RZ διατηρεί τα προστατευτικά μαύρα τόξα και τις αντίστοιχες επενδύσεις στους προφυλακτήρες.

Η μαύρη μάσκα εκτείνεται μέχρι το καπό και στην οροφή διακρίνουμε από τις φωτογραφίες πως το μοντέλο έχει πάει στη λογική της διχρωμίας για το αμάξωμα. Η αλήθεια είναι πως σε σχέση με το πρωτότυπο, το RZ 450e μοιάζει να έχει περισσότερο ενδιαφέρον χάρη σε αυτή και μόνο τη χρωματική ιδιαιτερότητα. Παραμένει φουτουριστικό και με τις ακμές στη σχεδίασή του προσδιορίζουν τη γενικότερη αισθητική του αλλά και πάλι, είναι πολύ συνεπές σε αυτό που η Lexus θέλει να διατηρήσει ως family look στα μοντέλα της.
Κλείσιμο
Το Toyota bZ4X, προσφέρει εκτιμώμενη αυτονομία έως και 406 χιλιόμετρα με τη μπαταρία των 71,4 kWh και 367 χιλιόμετρα στην έκδοση με τον διπλό κινητήρα που έχει μπαταρία 72,8 kWh, οπότε θα πρέπει ανάλογα νούμερα να περιμένουμε να ανακοινωθούν και για το μοντέλο της Lexus.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης