Οι Porsche 924/944 που λατρεύουν το χώμα

Οι Porsche 924/944 που λατρεύουν το χώμα

Η Αυστριακή εταιρία Nine Eleven Outlaw που έχει γίνει γνωστή για τις μετατροπές της στην 911 αυτή τη φορά παρουσιάζει μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση χρησιμοποιώντας σαν βάση τις 924/944.

Porsche_924_944
Η Nine Eleven Outlaw έχει γίνει γνωστή ως εταιρεία που ειδικεύεται στην εξατομίκευση της 911– και ιδιαίτερα, των αερόψυκτων εκδόσεων του μοντέλου. Τώρα όμως, η ίδια εταιρεία φαίνεται πως αποφάσισε να δημιουργήσει κι άλλες προτάσεις, διευρύνοντας τη γκάμα των μοντέλων με τα οποία ασχολείται.
Η πιο πρόσφατη πρόταση της εταιρίας αφορά τις Porsche 924 και 944 που έχουν δημιουργηθεί σε συνεργασία με το studio σχεδίασης μοτοσικλετών Vagabund, για να δημιουργήσουν αυτό που θεωρούν ότι είναι το τέλειο σπορ κλασικό αυτοκίνητο με εκτός δρόμου διάθεση. Η μετατροπή τόσο της 924 όσο και της 944 ξεκινά από την ανάρτηση, με την οποία το αυτοκίνητο αυξάνει την απόστασή του από το έδαφος κατά 40 χιλιοστά. Οι ζάντες είναι 15 ιντσών, έχουν υποστεί αμμοβολή και έχουν δεχτεί ηλεκτροστατική βαφή, ενώ φιλοξενούν ελαστικά της Maxxis ή της Bridgestone (ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη).

Κλείσιμο
Κάθε αυτοκίνητο θα έχει πέντε ζαντολάστιχα βγαίνοντας από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αυστρία, με τη ρεζέρβα να είναι τοποθετημένη στη σχάρα της οροφής του αυτοκινήτου- τονίζοντας έτσι τον εκτός δρόμου χαρακτήρα του. Σε αυτό, συμβάλλουν και οι λασπωτήρες του αυτοκινήτου αλλά και τα έξτρα φώτα με τα οποία η Nine Eleven Outlaw εφοδιάζει τα αυτοκίνητά της. Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι περιορισμένες. Οι Nine Eleven Outlaw και Vagabund προτείνουν μια σφαιρική ξύλινη λαβή για τον επιλογέα των ταχυτήτων, καθώς επίσης και ένα τιμόνι Momo.
Για το βασικό πακέτο αναβάθμισης του εκάστοτε μοντέλου, η Nine Eleven Outlaw κοστολογεί την περιποίηση με 9.818 ευρώ και οι ιθύνοντες της εταιρείας υπολογίζουν πως θα μπορούν να κατασκευάζουν 20 αυτοκίνητα κάθε χρόνο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ιδιοκτήτης που θα βαρεθεί τις μετατροπές, θα μπορεί να επαναφέρει το αυτοκίνητο στην εργοστασιακή του κατάσταση πολύ εύκολα και χωρίς να μείνουν σημάδια πάνω του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης