Το Skoda Scala ανανεώνεται

Το Skoda Scala ανανεώνεται

Το πετυχημένο μικρομεσαίο μοντέλο της Skoda μετά από τρία χρόνια εμπορικής παρουσίας ετοιμάζεται για ένα φρεσκάρισμα της εμφάνισης και της τεχνολογίας του.

Skoda_Scala
Το ανανεωμένο Scala έχει ήδη απαθανατιστεί με αρκετό καμουφλάζ κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης στις Άλπεις καθώς βρίσκεται στο τελικό στάδιο πριν την επίσημη πρεμιέρα του μέσα στη χρονιά.
Στο πλαίσιο της ενδιάμεσης ανανέωσης που βλέπουμε σε όλα σχεδόν τα μοντέλα δεν αναμένονται σημαντικές επεμβάσεις στην εμφάνιση πέρα ενός διακριτικού facelift. Αυτό που περιμένουμε είναι τα αισθητικά στοιχεία να εναρμονίζουν το Scala με την σχεδιαστική ταυτότητα που είδαμε στο νέο Fabia. Έτσι, τα επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, η νέα μάσκα, οι προφυλακτήρες και όλες οι αλλαγές θα φέρνουν αισθητικά το Scala πιο κοντά στο νέο Fabia και στα πιο πρόσφατα Skoda, όπως και στο Kamiq.

Κλείσιμο
Οι διαστάσεις αναμένεται να μείνουν απαράλλαχτες κάτι που σημαίνει πως το Scala θα διατηρήσει το πλεονέκτημα των μεγάλων χώρων για τους επιβάτες και τις αποσκευές. Σε τεχνολογικό επίπεδο αναμένεται η υιοθέτηση ενός νέου συστήματος infotainment με αναβαθμισμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με διαγώνιο στις 10,25 ίντσες θα περιλαμβάνεται σε περισσότερες από τις εκδόσεις με πιο πλούσιο εξοπλισμό, ενώ αναβαθμισμένη θα είναι και η οθόνη αφής με μεγαλύτερη διαγώνιο στις 9,2 ίντσες.
Το ανανεωμένο Scala θα συνεχίσει με την ίδια γκάμα κινητήρων και αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2022 για να ξεκινήσει το εμπορικό του λανσάρισμα μέσα στο 2023.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης