Η σαμπάνια της Bugatti

Η σαμπάνια της Bugatti

Μια ξεχωριστή εταιρία όπως η Bugatti δεν θα μπορούσε αλλά να έχει τον δικό της αποκλειστικό προμηθευτή πολύτιμης σαμπάνιας, με έδρα φυσικά την Γαλλία.

Bugatti_wines__2__2
Η σαμπάνια είναι ένα ποτό το οποίο έχει συνδυαστεί με την πολυτέλεια, το glamour lifestyle και την ανώτερη ποιότητα. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που οι καλές ποικιλίες σαμπάνιας και ιδιαίτερα οι σπάνιες, κοστίζουν μια περιουσία για να τις αποκτήσεις και να τις γευτείς.
Η εταιρεία Carbon από την Γαλλία έχει τεράστια παράδοση στη δημιουργία σαμπάνιας με μια ιστορία που ξεκινάει πριν από σχεδόν 100 χρόνια. Η έδρα της Champagne Carbon βρίσκεται περίπου 300 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης Molsheim η οποία είναι η ιστορική έδρα της Bugatti.
Οι δύο εταιρείες αποφάσισαν λοιπόν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με αποτέλεσμα η Bugatti να αποκτήσει τον δικό της προμηθευτή σαμπάνιας. Μάλιστα, για να εορτάσουν τη συνεργασία τους οι δύο γαλλικές φίρμες παρουσίασαν μια ειδική έκδοση της σαμπάνιας EB.03 η οποία ήταν αφιερωμένη στην Bolide. Το μπουκάλι ήταν φτιαγμένο από ανθρακονήματα σε μαύρο και μπλε χρωματισμό με ένα μεγάλο λογότυπο X στα πλευρικά του μπουκαλιού.
Κάποια από τα μπουκάλια της Carbon είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά όπως το La Bouteille Noire του 2021 το οποίο είναι χειροποίητο 15 λίτρων. Η θήκη είναι επίσης χειροποίητη με διακόπτες που θυμίζουν το αυτοκίνητο, ενώ έχει στοιχεία αλουμινίου για να ταιριάζει στην Bugatti La Voiture Noire.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης