Το δώρο της DS στον πρωταθλητή της Formula E

Ενόψει Χριστουγέννων η DS Automobiles κατασκεύασε ένα ειδικό τετράτροχο ποδήλατο ως δώρο για τον γιό του πρωταθλητή της Formula E και οδηγό της Jean Eric Vergne.

H DS Automobilies έδωσε στην δημοσιότητα τις εικόνες ενός από τα πιο exclusive οχήματα που έχει κατασκευαστεί ποτέ με το όνομά της. Πρόκειται για ένα μικρό τετράτροχο ποδήλατο που κατασκευάστηκε ως δώρο Χριστουγέννων για τον πρωταθλητή της Formula E Jean Eric Vergne, ή για να είμαστε πιο ακριβείς για τον γιό του.
To πανέμορφο δημιούργημα των σχεδιαστών της DS ξεχειλίζει από στιλ και εμμονή με την λεπτομέρεια. Η έμπνευση προέρχεται από την επίσης ειδική έκδοση DS 4 E-Tense 225 ίππων που έχει ο μπαμπάς του, με τα ίδια χρώματα και το ίδιο φινίρισμα σε ματ γκρι χρώμα.
Το σχέδιο του μικρού ποδηλάτου είναι προχωρημένης αισθητικής ενώ στο εμπρός μέρος υπάρχουν αυτοκόλλητα σε στιλ γρίλιας και τα ξεχωριστά φώτα της εταιρίας. Το κάθισμα έχει επένδυση από Αλκαντάρα και χρυσές ραφές. Το ίδιο φινίρισμα υπάρχει και στο τιμόνι το οποίο ξεπετάγεται μέσα από το εμπρός καπό. Όσο για τις επιδόσεις του, αυτές άπτονται στις ικανότητες του πιτσιρικά να σπρώχνει με τα πόδια του. Δεν ξέρουμε αν θα είναι γρήγορος όσο ο μπαμπάς του, αλλά τυχερός πάντως είναι και με το παραπάνω.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr