Οι μοναδικές μινιατούρες της Ferrari

Οι μοναδικές μινιατούρες της Ferrari

Όσοι τυχεροί θα αποκτήσουν ένα από τα πιο πρόσφατα μοντέλα της Ferrari θα μπορούν να λάβουν και μία πιστή μινιατούρα τού αυτοκινήτου τους από την Amalgam.

230113171827_DSCF8161_4000x2677_crop_center

Η Amalgam Collection είναι μία από τις πιο γνωστές εταιρείες κατασκευής αντίγραφων των θρυλικών μοντέλων της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, με την αξία τους να εξαρτάται από την πιστότητα, τη λεπτομέρεια που διαθέτουν και από τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί.

Η Ferrari, ξεκίνησε τη συνεργασία με την Amalgam το 1998 και έδωσε την άδειά της να κατασκευάζει τα μοντέλα της το 2005. Τώρα, η εταιρεία του Maranello δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να αποκτήσουν σε μικρογραφία το αυτοκίνητο που έχουν παραγγείλει.

Η διαδικασία αφορά τις SF90 Stradale, Roma, Portofino M, 812 Superfast και 812 GTS. Εφόσον θέλει ο ιδιοκτήτης, εκφράζει την επιθυμία του στους ανθρώπους της Ferrari και αυτοί στέλνουν απευθείας στην Amalgam Collection τα αυθεντικά χαρακτηριστικά του οχήματος που έχει παραγγείλει.

Οι εξειδικευμένοι εργαζόμενοι σε αυτή αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν ένα πιστό και υψηλής τέχνης αντίγραφο σε κλίμακα, το οποίο αποστέλλεται στον πελάτη της ιταλικής εταιρείας. Να σημειώσουμε ότι τα δημιουργήματα της Amalgam Collection διατίθενται σε τιμές που μπορούν να φτάσουν ή να ξεπεράσουν αυτές ενός κανονικού αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης