Μία ιδιαίτερη Ferrari Monza SP2

H εταιρεία Mansory μας παρουσιάζει το νέο της δημιούργημα, το οποίο βασίζεται πάνω στην «εξωτική» Ferrari Monza SP2.

Ο Γερμανός βελτιωτής δεν ενστερνίζεται το ρητό του «κανένας δεν βελτιώνει ένα μοντέλο της Ferrari», πόσο μάλλον όταν αυτό είναι μία ιδιαίτερη και μοναδική κατασκευή, όπως είναι η Monza SP2.

Η Mansory, που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο της βελτίωσης εξωτικών μοντέλων, έχει ήδη συγκεντρώσει ένα μεγάλο πελατολόγιο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και εκεί είναι που φωτογραφήθηκε η Ferrari Monza SP2 που δέχτηκε τις περιποιήσεις της.

Ότι πρόσθετο διακρίνεται στο αμάξωμα του ιταλικού supercar, είναι κατασκευασμένο από ανθρακόνημα και ορισμένες από τις επιλογές του βελτιωτικού οίκου, είναι απλά αναπαραγωγή με λίγο μεγαλύτερο όγκο, ήδη υπαρχόντων στοιχείων του αυτοκινήτου.

Οι μαύρες και κόκκινες απολήξεις της εξάτμισης αποτελούν μέρος του συστήματος εξάτμισης που προτείνει η Mansory, το οποίο μαζί με τον επαναπρογραμματισμό της τροφοδοσίας συμβάλλουν στην αύξηση της ισχύος από τους 810 στους 830 ίππους. Η Mansory προς το παρόν δεν κάνει καμία αναφορά στις επιδόσεις.

Έτσι τα 100 χλμ./ώρα από στάση, παραμένουν υπόθεση που διαρκεί 2,9 δευτερόλεπτα και τα 200 χλμ./ώρα έρχονται αντίστοιχα σε 7,9 δευτερόλεπτα. Το πιο «ακραίο» αλλά και πάλι, αρκετά ταιριαστό στο σύνολο, είναι οι ζάντες (21” εμπρός-22” πίσω) με τις οποίες εφοδιάζει το μοντέλο η Mansory, οι οποίες είναι κατασκευασμένες από ανθρακόνημα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr