Το τελευταίο Mini με χειροκίνητο κιβώτιο

Το τελευταίο Mini με χειροκίνητο κιβώτιο

Με την ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής «1to6 Edition» του John Cooper Works το Mini αποχαιρετά το χειροκίνητο κιβώτιο.

MIN_JCW_1to6
Η ειδική έκδοση του Mini JCW «1to6 Edition» θα είναι η τελευταία με χειροκίνητο κιβώτιο και η παραγωγή της θα περιοριστεί μόνο σε 999 μονάδες. Οι προδιαγραφές περιλαμβάνουν το χρωματισμό Midnight Black Metallic για το αμάξωμα, μαύρες ζάντες 18 ιντσών και γυαλιστερό μαύρο στα πρόσθετα διακοσμητικά. Από εμπρός έως πίσω, όλο το μήκος του αμαξώματος «τρέχει» μια γκρι λωρίδα πάνω στην οποία εμφανίζεται επαναλαμβανόμενο το σκαρίφημα του χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων. Στο εσωτερικό τα τρία πεντάλ είναι από ανοξείδωτο χάλυβα, ενώ το μοντέλο έχει και ηλιοροφή.
Στην καμπίνα υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που υπογραμμίζουν πως πρόκειται για μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση. Βρίσκουμε το χαρακτηριστικό σκαρίφημα του κιβωτίου ταχυτήτων και στην οθόνη των 8,8 ιντσών αλλά και σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου, όπως είναι τα μαρσπιέ. Το αυτοκίνητο κινείται από τον ίδιο τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2,0 λίτρων με απόδοση 231 ίππων, όπως και το υπάρχον JCW.
Κλείσιμο
Στο «1to6», τα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε μόλις 6,3 δευτερόλεπτα. Αντίστοιχα, δεν υπάρχουν διαφορές ούτε στην ανάρτηση και στα φρένα του αυτοκινήτου, τα οποία παραμένουν ως έχουν στην έκδοση JCW. Η τιμή του αυτοκινήτου που έχει ανακοινωθεί για το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι 45.590 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης