Η εικόνα του νέου Honda Jazz e:HEV

Η εικόνα του νέου Honda Jazz e:HEV

Το νέο Honda Jazz αλλάζει τα δεδομένα στον σχεδιασμό βάζοντας σπορ στοιχεία στην παλέτα του.

230711131014_Honda-Jazz-eHEV-554465
Ένα από τα βασικά στοιχεία που επικρατούν στην εμφάνιση του νέου Jazz είναι η σπορ προσέγγιση η οποία τονίζεται σε πολλά σημεία του αυτοκινήτου.

Οι νέοι προφυλακτήρες αναβαθμίζουν τον δυναμισμό του αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα δίνουν αίσθηση καθαρότητας και ευκρίνειας στο μοντέλο.

Κλείσιμο
Η Honda έχει ακολουθήσει την φιλοσοφία «Yoo no bi» η οποία έχει να κάνει με την ομορφιά στα καθημερινά πράγματα, που έχει εξελιχθεί με το πέρασμα του χρόνου για να γίνει πιο ελκυστική και εργονομικά χρηστική για να κάνει τη ζωή του οδηγού εύκολη.



Στο εμπρός μέρος, η μάσκα κυψελοειδούς σχεδίασης με το σαγρέ ένθετο στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα είναι άρτια φινιρισμένη και την συναντάμε στις εκδόσεις Elegance και Advance. Στην έκδοση Advance Sport το γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα κάνει πιο σοφιστικέ τον χαρακτήρα του Jazz, υποστηριζόμενη φυσικά από την χρωμιωμένη απόληξη της εξάτμισης και την πίσω αεροτομή.

Στο πίσω μέρος, επίσης έχουμε επανασχεδιασμένα στοιχεία, ενώ υπάρχουν διαθέσιμες και διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές στις ζάντες ανάλογα με την έκδοση. Μια από τις πιο ιδιαίτερες λεπτομέρειες είναι το μαύρο περίγραμμα στους προβολείς που κάνουν πιο πειστική την σπορ στροφή του νέου Jazz.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης