Μία μοναδικής αισθητικής Lancia Delta Integrale

Μία μοναδικής αισθητικής Lancia Delta Integrale

Η Manhart παρουσιάζει το νέο της δημιούργημα που φέρει το θρυλικό λογότυπο της Lancia Delta Integrale.

230714131440_manhart-delta1

Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και παράλληλα αγαπημένα μοντέλα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας είναι φυσικά η Lancia Delta Integrale, η οποία τη δεκαετία του ’90 έβαλε την δική της υπογραφή και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι.

Εν έτη 2023 ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος Manhart παρουσίασε μια εκπληκτική αναβάθμιση του θρυλικού ιταλικού μοντέλου. Η συγκεκριμένη Lancia Delta Integrale 16V επωφελείται από αυξημένη απόδοση ισχύος, αναβαθμίσεις σε ανάρτηση και φρένα, νέο χρώμα και ανανεωμένο εσωτερικό.

Ξεκινώντας με την οπτική αναμόρφωση, ο Γερμανός βελτιωτής σεβάστηκε τον εμβληματικό σχεδιασμό της Delta, με επίκεντρο τις επιδόσεις, περιορίζοντας τις αλλαγές σε μια νέα πράσινη ματ απόχρωση, σε συνδυασμό με κόκκινα και γκρι αυτοκόλλητα.

Διατηρήθηκαν τα εμβλήματα της Lancia, προσθέτοντας τα λογότυπο  «Manhart» και «Integrale 400» στην πόρτα του χώρου αποσκευών, ενώ νέες είναι οι ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών της OZ Racing. Φυσικά δεν λείπουν το αυθεντικό σπορ bodykit και η ρυθμιζόμενη πίσω αεροτομή.

Στο εσωτερικό, η Manhart επένδυσε εκ νέου τα καθίσματα και τα πάνελ των θυρών, με ένα μείγμα δέρματος και Alcantara, ενώ διατήρησε ανέπαφο το ταμπλό, με τα vintage όργανα μέτρησης και το κασετόφωνο της Sony.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ταξινομήθηκε το 1990 και έχει διανύσει 57.500 χλμ. Ωστόσο, το μηχανικό σύνολο έχει αναβαθμιστεί πριν από τα 1.550 χλμ., με μια σειρά τροποποιήσεων.

Ο τετρακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας των 2,0 λίτρων απέκτησε σφυρήλατα έμβολα, μπιέλες άξονα H, νέους εκκεντροφόρους, νέο στροβιλοσυμπιεστή, αντλία καυσίμου Bosch και εισαγωγή αέρα Group N.

Αποτέλεσμα είναι η απόδοσή του που φτάνει τους 370 ίππους, όντας κατά 170 ίππους αυξημένη σε σχέση με την αντίστοιχη Delta Integrale 16V παραγωγής. Φυσικά η ισχύς μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς, μέσω ενός ενισχυμένου μηχανικού κιβωτίου 5 σχέσεων.

Οι αναβαθμίσεις στο πλαίσιο περιλαμβάνουν μια νέα ανάρτηση KW coilover και μεγαλύτερης διαμέτρου δίσκους φρένων, τόσο εμπρός, όσο και πίσω. 

Σύμφωνα με την Manhart, η τιμή της αναβαθμισμένης Lancia Delta Integrale είναι 129.900 ευρώ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης