Νέο ελαστικό Bridgestone Duravis Van

Νέο ελαστικό Bridgestone Duravis Van

Η Bridgestone ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου ελαστικού της Duravis Van για ελαφρά επαγγελματικά οχήματα το οποίο είναι εξελιγμένο με γνώμονα τις απαιτήσεις τόσο των συμβατικών όσο και των ηλεκτρικών μοντέλων.

Bridgestone_Duravis_Van
Το νέο Bridgestone Duravis Van για ελαφριά επαγγελματικά οχήματα (LCV) συγκέντρωσε την υψηλότερη διαβάθμιση στην Ευρωπαϊκή Ετικέτα για πρόσφυση στο βρεγμένο, βοηθώντας τους οδηγούς να διατηρούν την ασφάλεια τους στο δρόμο, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες βρεγμένου οδοστρώματος. Το νέο Duravis Van, σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το Duravis R660, προσφέρει 21% βελτίωση στην αντίσταση κύλισης, εξασφαλίζοντας διαβάθμιση Β στην Ευρωπαϊκή Ετικέτα στην κατηγορία αντίσταση κύλισης στις περισσότερες διαστάσεις. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου, το οποίο μεταφράζεται σε βελτιωμένη εξοικονόμηση καυσίμου ή εκτεταμένη εμβέλεια μπαταρίας.
Το νέο Duravis Van είναι απόλυτα κατάλληλο τόσο για κινητήρα εσωτερικής καύσης (ICE) όσο και για ηλεκτρικά οχήματα (EV), συμβάλλοντας στη βελτιστοποίηση της απόδοσής τους. Ειδικά για τους οδηγούς των EV, η υψηλή αντίσταση κατά της φθοράς, που παρέχει το Bridgestone Duravis Van, αντισταθμίζει το αυξημένο βάρος και τη μεγαλύτερη ροπή των ηλεκτρικών οχημάτων, ενώ η χαμηλή αντίσταση κύλισης εξοικονομεί διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το ελαστικό Bridgestone Duravis Van προσφέρει επίσης μειωμένο θόρυβο για την άνεση του οδηγού EV, λόγω της σχεδόν αθόρυβης λειτουργίας των κινητήρων EV, προσφέροντας μείωση κατά 2db στον θόρυβο διέλευσης, με αποτέλεσμα την κατάκτηση της διαβάθμισης Α στην Ευρωπαϊκή Ετικέτα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης