Αυξημένη αυτονομία για το Hummer EV

Αυξημένη αυτονομία για το Hummer EV

Η GMC δημιούργησε μια νέα έκδοση του αμιγώς ηλεκτροκίνητου Hummer EV που προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία.

230714154848_GMC-Hummer-EV-Pickup_I

Η GMC θέλοντας να προσφέρει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μεταξύ των φορτίσεων στο ηλεκτρικό Hummer EV Pickup, ανακοίνωσε ότι το προσεχές διάστημα θα ξεκινήσει η διάθεση της έκδοσης που θα έχει αυξημένη αυτονομία κατά 42 χλμ.

Η αμερικανική εταιρεία δεν δίνει λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να το πετύχει, ωστόσο αναφέρει ότι το Hummer EV 3X Pickup, όπως και ονομάζεται, έχει μέγιστη θεωρητική αυτονομία η οποία φτάνει τα 613 χλμ.

Αυτό σημαίνει ότι συγκριτικά με το ηλεκτροκίνητο F-150 Lightning, το Hummer έχει σχεδόν 100 χλμ. μεγαλύτερη θεωρητική αυτονομία, καθώς η αντίστοιχη στο Ford φτάνει τα 515 χλμ.

Η GMC δημιούργησε και μια νέα έκδοση, με καλύτερο επίπεδο εξοπλισμού, την οποία ονομάζει «Extreme Off-Road Package». Μεταξύ άλλων, αυτή διαθέτει ενισχυμένα ημιαξόνια, μεγαλύτερες προστατευτικές ποδιές κάτω από το αμάξωμα, προστατευτικά στα μαρσπιέ και τροχούς 18 ιντσών με ελαστικά 35 ιντσών.

Σε αυτή, η μέγιστη θεωρητική αυτονομία του Hummer EV 3X Pickup φτάνει τα 578 χλμ. η οποία είναι κατά 48 χλμ. αυξημένη συγκριτικά με την ίδια εξοπλιστική έκδοση του Hummer EV Pickup.

Ο Αλ Οπενχάιζερ, αρχιμηχανικός της GMC, δήλωσε ότι η καινούργια εκδοχή του μοντέλου δείχνει τη δυναμική και την τεχνογνωσία που αποκτούν στην εταιρεία αναφορικά με την ηλεκτροκίνηση.

Όπως είπε: «Για μακρινές διαδρομές, είτε στην ύπαιθρο είτε για την καθημερινή μετακίνηση, το Hummer EV 3X Pickup θα σε πάει όπου θες. Πλέον, αυτό γίνεται με μεγαλύτερη αυτονομία και με μεγαλύτερη σιγουριά».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης