Η εξωπραγματική Lamborghini Aventador της Mansory

Η Mansory τιμά την θρυλική Lamborghini Aventador SVJ Roadster με τη δημιουργία μίας άκρως εντυπωσιακής έκδοσης.

Η παράδοση που έχει δημιουργήσει η Mansory με την Lamborghini κρατάει εδώ και αρκετά χρόνια, όπως διαπιστώνουμε από το πιο πρόσφατο μοντέλο που παρουσίασε ο γερμανικός βελτιωτής, το οποίο βασίζεται πάνω στην σκληροπυρηνική Aventador SVJ Roadster.

Η Carbonado GTS, όπως και τιτλοφορείται το συγκεκριμένο supercar διαθέτει μία άκρως επιθετική σχεδιαστική προσέγγιση, με νέο καπό και προφυλακτήρες, έντονα αεροδυναμικά βοηθήματα και νέες πτέρυγες στο πίσω μέρος. Διαφορετικός είναι ο σχεδιασμός και στις απολήξεις των εξατμίσεων, ενώ οι τροχοί είναι 20 ιντσών εμπρός και 21 ιντσών πίσω.

H Mansory Carbonado GTS διαθέτει ένα κατασκευασμένο από carbon αμάξωμα, ενώ και ο ιδιαίτερος χρωματισμός την κάνει ακόμα πιο άγρια.

Όσο για τον κινητήρα, αυτός παραμένει ο ατμοσφαιρικός V12 των 6,5 λίτρων ο οποίος αποδίδει 820 ίππους και 780 Nm ροπής. Σύμφωνα με την Mansory οι επιδόσεις της Carbonado GTS ακολουθούν τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου, καθώς για το 0-100 χλμ./ώρα χρειάζεται μόλις 2,8 δευτερόλεπτα, με την τελική να αγγίζει τα 355 χλμ./ώρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr