Ένα Ford Bronco με αναβολικά

Η Manhart αναβαθμίζει σε ισχύ και εμφάνιση το Ford Bronco.

Το Ford Bronco που στις ΗΠΑ αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή οχήματα εκτός δρόμου, κάτι που δεν ισχύει για την ευρωπαϊκή αγορά, δέχεται τις περιποιήσεις του γερμανικού βελτιωτικού οίκου Manhart, δίνοντάς του παράλληλα ένα συλλεκτικό χαρακτήρα.

Σημαντικότερη αλλαγή του βελτιωτικού πακέτου «BC 400» αποτελεί η αύξηση της ιπποδύναμης του τεχνολογίας EcoBoost κινητήρα των 2,7 λίτρων, ο οποίος πλέον αποδίδει 421 ίππους και 680 Nm ροπής. Αυτό επετεύχθη χάρη στην τοποθέτηση νέου intercooler της Whipple/Ford Racing, εισαγωγής κρύου αέρα της aFe, νέας εξάτμισης που περιλαμβάνει downpipes από ανοξείδωτο χάλυβα με καταλύτες 400 κυψελών, καθώς και νέας μονάδας ECU της Mhtronik.

Από το μενού δεν λείπουν τα εκτός δρόμου ελαστικά Renegade R7, τοποθετημένα σε ζάντες 22 ιντσών και το εξελιγμένο σύστημα πέδησης της Brembo, που περιλαμβάνει με αεριζόμενους δίσκους 380 χιλιοστών και δαγκάνες 6 εμβόλων στον εμπρός άξονα.

Το συλλεκτικό Ford Bronco της Manhart, θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην Ευρώπη το προσεχές διάστημα, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμα η τιμή του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr