O V6 της Alfa Romeo θα μείνει ζωντανός

O V6 της Alfa Romeo θα μείνει ζωντανός

Η χαλάρωση των μέτρων για το επερχόμενο Euro 7 δίνει παράταση ζωής σε πολλούς θερμικούς κινητήρες μεταξύ των οποίων και ο επιβλητικός V6 Twin-Turbo της Alfa Romeo

Alfa_Romeo_V6__3_
Εν μέσω των επερχόμενων κανονισμών εκπομπών ρύπων Euro 7, που θα τεθούν σε ισχύ το 2025, ο παλιός καλός twin-turbo V6 κινητήρας 2,9 λίτρων της Alfa Romeo αναμένεται να αντέξει λόγω των πιο επιεικών προτάσεων. Ενώ οι κανονισμοί αυτοί καλύπτουν διάφορους τύπους οχημάτων τα επιβατικά αυτοκίνητα αναμένεται τώρα να παραμείνουν σε μεγάλο βαθμό ανεπηρέαστα. Αυτή η επιείκεια συνεπάγεται ότι τα υπάρχοντα συστήματα κίνησης θα μπορούσαν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται σε μελλοντικά οχήματα, σηματοδοτώντας μια σημαντική εξέλιξη για την Alfa Romeo.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Alfa Romeo Jean-Philippe Imparato επιβεβαίωσε ότι ο twin-turbo V6, που σήμερα υπάρχει σε μοντέλα όπως η Giulia και η Stelvio Quadrifoglio με 510 άλογα, θα συνεχίσει να υπάρχει στα επόμενα οχήματα της Alfa Romeo. Αν και τα συγκεκριμένα μοντέλα δεν αποκαλύφθηκαν, η Alfa Romeo ετοιμάζεται να λανσάρει νέα και ανασχεδιασμένα οχήματα, με μια φημολογούμενη ανασχεδιασμένη Giulia να αναμένεται γύρω στο 2025. Ενώ τα ηλεκτρικά συστήματα κίνησης βρίσκονται στον ορίζοντα για την Alfa Romeo, η συνέχιση του κινητήρα εσωτερικής καύσης παραμένει μια πιθανότητα υπό το πρίσμα των πρόσφατων εξελίξεων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης