Θα γίνει ηλεκτρικό το Subaru BRZ;

Θα γίνει ηλεκτρικό το Subaru BRZ;

Το δυναμικό κουπέ ηλεκτρικό πρωτότυπο που παρουσίασε η Subaru στο Τόκυο θα μπορούσε να προλογίζει τον διάδοχο του BRZ 

Subaru_Sport_Mobility__3_
To ηλεκτρικό κουπέ πρωτότυπο Sport Mobility ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Subaru στο Japan Mobility Show. Παρόλο που το Subaru BRZ δεν αποτελεί μοντέλο πρώτης εμπορικής γραμμής έχει αρκετά ισχυρό αντίτυπο στην εικόνα και την αίγλη της Subaru. Πιθανότατα με αυτό το σκεπτικό η ιαπωνική εταιρίας παρουσίασε το concept Sport Mobility στο Japan Mobility Show ώς μια ευθεία παραπομπή στο πως ακριβώς οι Ιάπωνες αντιλαμβάνονται το ηλεκτρικό μέλλον του BRZ, αλλά και γενικά τη σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας. Σχεδιασμένο για να προμηνύει την «εξέλιξη του Subaru Sport», το ηλεκτρικό concept διαθέτει ένα εντυπωσιακό design. που συνδυάζει απαλές καμπύλες με τετράγωνους τόνους.
Η Subaru δεν διέρρευσε λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο, που διαθέτει ένα χαρακτηριστικό μπροστινό άκρο με έντονη εισαγωγή, κάθετες «κουρτίνες» αέρα και λεπτούς προβολείς.
Το πίσω μέρος είναι αρκετά απλό σε σύγκριση, με το υπόλοιπο φουτουριστικό αμάξωμα. Ωστόσο, έχει λεπτά πίσω φώτα και πινελιές σαν πτερύγια. Για την ώρα, η Subaru αποφεύγει να μιλήσει για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πρωτότυπου.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης