Νέο λογότυπο για τα ΜΙΝΙ JCW

Στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξης όχι μόνο των μοντέλων της αλλά και της συνολικής φιλοσοφίας της η MINI παρουσίασε το νέο λογότυπο που θα συνοδεύει τις σπορ εκδόσεις John Cooper Works

H MINI επέλεξε την εμβληματική πίστα του Nurburgring, για το ντεμπούτο του νέου λογότυπου John Cooper Works. Είναι σύνηθες φαινόμενο οι εταιρείες να αλλάζουν τα λογότυπά τους, θέλοντας να αναδείξουν τη διαρκή εξέλιξη, αλλά και με σεβασμό στο παρελθόν.
Tο φινάλε της σεζόν του θεσμού Rundstrecken-Challenge Nürburgring 2023, ενός ιδιαίτερα συναρπαστικού θεσμού μηχανοκίνητου αθλητισμού στη Γερμανία, έδωσε στην Bulldog Racing την τέλεια ευκαιρία να παρουσιάσει το νέο λογότυπο John Cooper Works σε δράση. Ο δυναμικός σχεδιασμός του λογότυπου αντικατοπτρίζει τις επιδόσεις του John Cooper Works και εμφανίστηκε εντυπωσιακά στη μέση της συναρπαστικής, αλλά βροχερής αγωνιστικής δράσης.
Το νέο λογότυπο John Cooper Works αντιπροσωπεύει το πάθος και τον σπορ χαρακτήρα της μάρκας. Θα αντικαταστήσει το προηγούμενο λογότυπο JCW σε όλα τα οχήματα της νέας οικογένειας MINI που παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο.
«Το νέο λογότυπο John Cooper Works είναι μια έκφραση του απεριόριστου ενθουσιασμού και υπερηφάνειας που νιώθουμε για την JCW. Η John Cooper Works και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στο DNA του MINI. Θα συνεχίσουν να οδηγούν το καινοτόμο πνεύμα και τη δημιουργικότητά μας στο μέλλον», λέει η Stefanie Wurst, Brand Director της MINI.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr