Νέο off-road ελαστικό από τη Bridgestone

Η Bridgestone παρουσίασε το ελαστικό Dueler All-Terrain A/T002 που απευθύνεται σε όσους αναζητούν υψηλές δυνατότητες και επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου.

Η Bridgestone παρουσίασε πολύ πρόσφατα το νέο Dueler All-Terrain A/T002, ένα premium ελαστικό παντός εδάφους που δίνει στους οδηγούς οχημάτων 4×4 πλήρη έλεγχο σε οποιοδήποτε έδαφος. Το Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 προσφέρει εξελιγμένη συμπεριφορά και αντίδραση σε διαφορετικούς τύπους εδάφους, πρόσφυση σε βρεγμένο και στεγνό και βελτιωμένη χιλιομετρική απόσταση.
Ο σχεδιασμός του πέλματος και των τακουνιών σε σχήμα εξάγωνου του Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 παρέχει ισορροπία πέδησης σε διαφορετικές επιφάνειες. Έχει την ικανότητα να γραπώνει τη λάσπη και το χιόνι, ενώ διατηρεί το ελαστικό καθαρό, όταν επιστρέφει στην άσφαλτο. Έχει ιδανική πρόσφυση σε βρεγμένο και στεγνό για απόλυτο έλεγχο τόσο σε ευθείες όσο και σε στροφές. Όλα αυτά, χάρη στην υψηλή σε πυρίτιο σύνθεση γόμας.
Το ελαστικό φέρει είναι επίσης πιστοποιημένο με σήμανση 3PMSF και M+S, καθιστώντας το συμβατό με τη χειμερινή νομοθεσία και πλήρως χειμωνιάτικο. Η Bridgestone μιλάει επίσης για βελτιωμένη χιλιομετρική απόσταση κατά 40% σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, που κατέστη δυνατή χάρη στο μεγιστοποιημένο πλάτος του αποτυπώματος, τη βέλτιστη επιφάνεια επαφής και το αυξημένο βάθος πέλματος. Πληροφοριακά, το premium αυτό ελαστικό της ιαπωνικής εταιρείας αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε στην Ευρώπη και θα διατεθεί σε 43 διαστάσεις για ζάντες που κυμαίνονται από 15 έως 19 ίντσες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr