Έρχεται το νέο VW T7 Transporter

Μέσα από ένα teaser η VW μας δίνει μια πρώτη γεύση από τη νέα γενιά του δημοφιλούς επαγγελματικού T7 Transporter που συμπληρώνει την οικογένεια των van μοντέλων μαζί με τα ID. Buzz και Multivan

Η Volkswagen ανακοίνωσε επίσημα το επερχόμενο λανσάρισμα της έβδομης γενιάς του VW T7 Transporter, που θα κάνει το ντεμπούτο του την άνοιξη του 2024.
Σε ένα πρόσφατο teaser, το νέο Transporter ως ένα βαν με επίκεντρο τις επαγγελματικές δραστηριότητες εμφανίζεται δίπλα στο επιβατικό Multivan και το αμιγώς ηλεκτρικό ID.Buzz. Το T7 Transporter στοχεύει να καλύψει ένα ευρύ κοινό, προσφέροντας ποικίλες επιλογές κίνησης, όπως ντίζελ, plug-in υβριδικό (PHEV) και αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις. Δίνοντας έμφαση στην ευελιξία του, η Volkswagen σκοπεύει να κάνει το Transporter ένα όχημα με πολυδιάστατο προφίλ που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες πολλών επαγγελματιών. Η γκάμα θα περιλαμβάνει panel van σε διαφορετικά μήκη και ύψη, ένα με καρότσα και διπλή καμπίνα, ένα Kombi και ένα λεωφορείο Caravelle κατάλληλο για τη μεταφορά πολλών επιβατών.
Ο Lars Krause, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Volkswagen Commercial Vehicles, εξέφρασε την άποψη ότι το νέο Transporter, σε συνδυασμό με το Multivan και το ID.Buzz, θα προσφέρει μια εκτεταμένη γκάμα van-επιβατικών VW Bus, προσαρμοσμένη ακριβώς στις διαφορετικές ανάγκες των πελατών. Αν και οι λεπτομερείς προδιαγραφές για το T7 Transporter δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, αναμένεται ότι το όχημα θα μοιράζεται το ίδιο δάπεδο με το Ford Transit/Tourney Custom, λόγω της συνεργασίας μεταξύ των δύο εμπορικών σημάτων. Παρά τις ομοιότητες στη σχεδίαση του αμαξώματος, τα μοντέλα της Ford και της VW αναμένεται να έχουν διαφορετικές μάσκες ώστε να διαφοροποιούν την αισθητική τους.
Η Volkswagen σχεδιάζει να ξεκινήσει τις προπωλήσεις του νέου Transporter στη Γερμανία πριν από το τέλος του 2023, καλώντας τις εταιρίες που ενδιαφέρονται για το T7 Transporter να κάνουν έγκαιρες κρατήσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr