Η κορυφαία έκδοση του ηλεκτρικού MINI Cooper

Το νέας γενιάς MINI Cooper SE θα διατίθεται και σε έκδοση John Cooper Works.

Η ηλεκτρική έκδοση του MINI Cooper, του βρετανικού μοντέλου που το αρχέτυπο μοντέλο έχει γράψει τη δική του ιστορία στην αυτοκίνηση και έχει αγαπηθεί όσο λίγα στην κατηγορία του ετοιμάζεται για το επόμενο μεγάλο βήμα.

Η MINI αποκάλυψε πρόσφατα την ειδική έκδοση του Cooper SE, την John Cooper Works, η οποία θα διαθέτει εντυπωσιακά και δυναμικά αισθητικής φύσεως στοιχεία. 

Ξεκινώντας από το εμπρός μέρος και τη μάσκα, έχουν προστεθεί το λογότυπο και τα μικρότερα λογότυπα JCW, με το μαύρο χρώμα να κυριαρχεί.

Τα φώτα ημέρας έχουν λεπτή σχεδίαση με τα LED να ξεχωρίζουν λόγω του ότι είναι σαν δύο παράλληλες γραμμές. Οι ζάντες επίσης αλλάζουν στη συγκεκριμένη έκδοση, με νέες 18 ιντσών, ενώ οι δαγκάνες των φρένων είναι κόκκινες. Συνολικά, το κόκκινο χρώμα ξεχωρίζει έντονα στην οροφή και στους καθρέφτες, ενώ το γραφικό δεν λείπει και από το καπό.

Οι πινελιές με «άρωμα» JCW δεν σταματούν μόνο στο αμάξωμα, αλλά επεκτείνονται και στο εσωτερικό. Όπως τα μπάκετ καθίσματα που είναι επενδυμένα από συνθετικό δέρμα με κόκκινες ραφές.

Επιπλέον, όταν επιλεγεί το πρόγραμμα «Go-Kart» μέσω του συστήματος infotainment, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός του εσωτερικού αλλάζει σε κόκκινο χρώμα. Αυτό το προφίλ οδήγησης υπάρχει για βελτιωμένη απόδοση του ηλεκτροκινητήρα, ικανοποιώντας παράλληλα τις «ανήσυχες» διαθέσεις του οδηγού.

Η έκδοση JCW του MINI Cooper SE θα διατηρήσει τον ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 215 ίππους και την μπαταρία των 54,2 kWh με αυτονομία περίπου 400 χιλιόμετρα. Υπενθυμίζουμε, ότι με αυτά τα νούμερα το 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνεται σε μόλις 6,7 δευτερόλεπτα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr