Μία συλλεκτική Lamborghini αναζητά νέο ιδιοκτήτη

Η Lamborghini Diablo SV Roadster είναι ένας πραγματικός θησαυρός για τους συλλέκτες αυτοκινήτων. 

Ένα από τα πιο σπάνια μοντέλα της Lamborghini, η Diablo SV Roadster βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης νέου ιδιοκτήτη, κάτι που φαντάζει σχετικά εύκολο, καθώς το ιταλικό supercar αποτελεί ένα πραγματικό έργο τέχνης.

Η Diablo SV Roadster δημιουργήθηκε, όταν η φίρμα από την Sant’Agata Bolognese αναζήτησε νέους πελάτες, ιδιαίτερα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Το εν λόγω μοντέλο αποτελούσε ουσιαστικά μία πιο ελαφριά, πισωκίνητη εκδοχή της Diablo VT Roadster και η πρώτη της εμφάνιση έγινε το 1998, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.  

Όμως το όλο εγχείρημα ουσιαστικά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, όταν η Lamborghini εξαγοράστηκε από την Audi. Έτσι μόνο δύο μοντέλα βγήκαν από την γραμμή παραγωγής, το ένα εξ αυτών βρίσκεται σε δημοπρασία της RM Sotheby’s.

Το ιταλικό supercar έχει διανύσει συνολικά 42.842 χιλιόμετρα και έχει περάσει από τέσσερις διαφορετικούς συλλέκτες. Μαζί με αυτό ο τυχερός ιδιοκτήτης του θα λάβει τα αρχικά εγχειρίδια κατόχου, το βιβλίο εγγύησης, δύο σετ εργαλείων και ένα Πιστοποιητικό Προέλευσης από το τμήμα Lamborghini Polo Storico.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr