Συνεργασία MG και Arsenal

Συνεργασία MG και Arsenal

Η MG προχώρησε σε μία σημαντική συνεργασία με την ποδοσφαιρική ομάδα της Arsenal.

240131144540_MG-Arsenal-1

Οι βρετανικές εταιρείες της MG Motor και Arsenal ανακοίνωσαν μια πολυετή συνεργασία που θα οδηγήσει τη βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία στο να γίνει ο επίσημος συνεργάτης μετακινήσεων της ιστορικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Βάσει αυτής της συμφωνίας, οι παίκτες και οι παίκτριες της Arsenal θα χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους αυτοκίνητα της γκάμας της

Γιορτάζοντας την 100η επέτειό της φέτος, η MG θα υποστηρίξει τις ανδρικές και γυναικείες ομάδες της Arsenal, ενός εκ των σημαντικότερων βρετανικών ποδοσφαιρικών συλλόγων στον κόσμο.

Οι φίλοι της μάρκας θα έχουν την ευκαιρία να δουν το έμβλημα της βρετανικής MG τόσο στο γήπεδο «Έμιρεϊτς», όσο και στο πάρκο Μίντοου του Λονδίνου.

Η MG και η Arsenal θα συνεργαστούν επίσης για να δημιουργήσουν ελκυστικό ψηφιακό περιεχόμενο στα social media και όχι μόνο, που θα είναι σχεδιασμένο για να προσελκύει την παγκόσμια βάση υποστηρικτών του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2023, η MG πούλησε πάνω από 232.000 νέα αυτοκίνητα στην Ευρώπη και πλέον έχει καθιερωθεί σταθερά ως μία διακεκριμένες αυτοκινητοβιομηχανίες αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων.

Όταν ξεκινήσει η σεζόν 2024/25, το πολυαναμενόμενο roadster, MG Cyberster, αναμένεται να παίξει ηγετικό ρόλο στη γκάμα της βρετανικής μάρκας. Στη γκάμα των μοντέλων περιλαμβάνεται και το αμιγώς ηλεκτρικό ΜG4 το οποίο έχει κερδίσει περισσότερα από 30 βραβεία, από το 2022 που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης