Η :Dribe σπάει τα δεσμά της κινητικότητας

Η :Dribe σπάει τα δεσμά της κινητικότητας

Η :Dribe, η πρωτοποριακή και καινοτόμα υπηρεσία κινητικότητας έφτασε στην Ελλάδα και αλλάζει όλα τα στερεότυπα της κινητικότητας και στην χώρα μας.

new_Dribe_Statue


Sponsored content

Χωρίς δέσμευση αγοράς  ή τη μακροχρόνια δέσμευση του leasing, η :Dribe  δίνει την ευκαιρία στους συνδρομητές της εφαρμογής να επιλέξουν το ιδανικό αυτοκίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες τους, όποτε το θέλουν, για όσο χρονικό διάστημα το θέλουν*, οποιαδήποτε στιγμή το αποφασίσουν (24/7), 365 μέρες τον χρόνο χωρίς καμία δέσμευση. Παράλληλα, οι συνδρομητές της :Dribe δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τα «πεζά» πράγματα όπως ασφάλιση, συντήρηση και οδική βοήθεια, αφού όλα συμπεριλαμβάνονται στη συνδρομή τους στην εφαρμογή.

Ακόμα δεν το πιστεύετε; Κι όμως η :Dribe κάνει αυτά και πολλά περισσότερα. Την προσοχή σας παρακαλώ:

• 
Θέλεις διαφορετικό αυτοκίνητο κάθε μήνα; Το έχεις! Η συνδρομητική υπηρεσία αυτοκινήτων :Dribe σου δίνει την ελευθερία να αλλάζεις κάθε μήνα αυτοκίνητο. Γιατί προκύπτουν διαφορετικές ανάγκες, γιατί βαρέθηκες το χρώμα, γιατί θέλεις να κάνεις ένα ταξίδι με φίλους, γιατί θέλεις να κινηθείς ηλεκτρικά μέσα στην πόλη, γιατί πάντα ονειρευόσουνα ένα ανοιχτό τζιπάκι, αλλά όχι και για πάντα…

• 
Μισείς τις δυσάρεστες εκπλήξεις και τα ψιλά γράμματα; Στην :Dribe δεν υπάρχει καμία κρυφή χρέωση, καμία προκαταβολή και καμία οικονομική εγγύηση. Τα πάντα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή που βλέπεις στην εφαρμογή. Για το μόνο που πρέπει να κάνεις έρευνα είναι για την τιμή της βενζίνης ή του ρεύματος. Αυτή είναι η πεμπτουσία της ευέλικτης και ελεύθερης κινητικότητας.

Dribe_Screens_Advertorial__ZERO


• 
Έχεις βαρεθεί να παραγγέλνεις αυτοκίνητο που θα πάρεις μετά από μήνες, και αν; Στην :Dribe κατεβάζεις σήμερα την εφαρμογή και αύριο βρίσκεσαι πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου που έχεις επιλέξει. Κι αυτό μπορείς να το κάνεις 24 ώρες το 24ώρο, επτά μέρες την εβδομάδα.

• 
Δεν μπορείς να αποφασίσεις τι είδους αυτοκίνητο θέλεις; Για την :Dribe αυτά είναι πλαστά διλήμματα. Μπορείς τον χειμώνα ή στις διακοπές σου στο νησί να έχεις ένα SUV, αργότερα ένα χάτσμπακ ή ακόμα καλύτερα ένα microcar ή ένα e-Scooter. Αν είσαι επαγγελματίας ή αν μετακομίζεις ένα van, ή ένα 9-θέσιο επιβατηγό. Με την ίδια ευκολία αποφασίζεις και το αν θέλεις ηλεκτροκίνητο ή βενζίνη. Με λίγα λόγια, έχεις την απόλυτη ελευθερία να αλλάζεις όχηµα, οδηγώντας τα πάντα!

• 
Λατρεύεις τη μυρωδιά του καινούριου; Το ίδιο και η :Dribe, γι’ αυτό και προσφέρει καινούρια οχήματα που δεν ξεπερνούν τους 12 μήνες λειτουργίας. Ποτέ ξανά αυτοκίνητο με πολυκαιρισμένους λεκέδες και ενοχλητικούς τριγμούς.

• 
Νιώθεις ότι εσύ δουλεύεις και το αυτοκίνητό σου κάθεται (και το πληρώνεις κι από πάνω); Στην :Dribe πληρώνεις τη συνδρομή σου μόνο όταν και για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεσαι αυτοκίνητο. Προσαρμόζεις τη χρήση στις δικές σου ανάγκες και δεν έχεις απλά ένα αυτοκίνητο που στο 90% του χρόνου του απλώς «ξεκουράζεται».

• 
Έχεις βαρεθεί τις ατέρμονες συνεννοήσεις με διάφορους «συνεργάτες»; Στη συνδρομητική υπηρεσία αυτοκινήτων :Dribe έχεις την απόλυτη ελευθερία να τα κάνεις όλα από το κινητό σου. 100% digital. Καμία υπογραφή, κανένα χαρτί, κανένας ενδιάμεσος! Κλείνεις online την ημέρα ανέπαφης παραλαβής του οχήματος, από και προς τα επιλεγμένα σημεία, εξοφλείς το ποσό για τον χρόνο μίσθωσης κάθε οχήματος μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας από το κινητό σου τηλέφωνο και την επόμενη ημέρα έχεις αυτοκίνητο.

Dribe_Mobile


Η :Dribe στην Ελλάδα διαθέτει ήδη μια ευρύτατη γκάμα καινούριων αυτοκινήτων και ευέλικτων λύσεων νεωτερικής κινητικότητας: από αυτοκίνητα πόλης μέχρι SUV και από
ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι επαγγελματικά οχήματα, όλα από τις κορυφαίες μάρκες Volkswagen, Audi, Škoda, αλλά και ηλεκτρικά ποδήλατα και σύγχρονες προτάσεις μικροκινητικότητας, όπως τα Microlino.

Οι οδηγοί που θέλουν να ακολουθήσουν τη συναρπαστική νέα πορεία της αυτοκινητοβιομηχανίας προς τον εξηλεκτρισμό χωρίς δεσμεύσεις, άνθρωποι με περιβαλλοντικές ευαισθησίες που θέλουν να μειώσουν έμπρακτα το ενεργειακό αποτύπωμα στην καθημερινότητά τους, υποψήφιοι αγοραστές που θέλουν πρώτα να δοκιμάσουν στην πράξη και σε βάθος χρόνου τις επιλογές τους, νέοι οδηγοί που ακόμα δεν ξέρουν ποιο είναι το όχημα που τους ταιριάζει, ελεύθεροι επαγγελματίες που επιθυμούν την απόλυτη ευελιξία και εξοικονόμηση πόρων, ψηφιακοί νομάδες που δε θέλουν να δεσμευτούν με την αγορά ή τη δέσμευση του leasing ενός αυτοκινήτου. Η :Dribe μπορεί να καλύψει μια τεράστια παλέτα αναγκών, σε μια κοινωνία που συνεχώς αλλάζει και προσαρμόζεται στις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις. 

Η :Dribe έρχεται με την εγγύηση της Kosmocar και αποτελεί το πρώτο βήμα σε μια σειρά καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων που θα επαναπροσδιορίσουν το personal mobility στη χώρα μας. Σηματοδοτεί έτσι την εκκίνηση του μετασχηματισμού της Kosmocar σε Kosmobility, έναν ολιστικό και cutting-edge mobility solutions provider.

Η εφαρμογή :Dribe είναι διαθέσιμη στο Google Play Store και στο Apple App Store, ενώ πολύ σύντομα οι καινοτόμες λύσεις κινητικότητας της :Dribe θα είναι διαθέσιμες σε πολλά σημεία σε όλη τη χώρα.

Μάθετε περισσότερα στο www.dribe.gr και στο @dribegreece στο IG.

*το ελάχιστο χρονικό διάστημα μίσθωσης για νέους χρήστες είναι 30 ημερολογιακές ημέρες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης