Τίτλοι τέλους για την Toyota GR Supra

Τίτλοι τέλους για την Toyota GR Supra

Η Toyota αναμένεται μέσα στο 2026 να σταματήσει την παραγωγή της GR Supra.

240530115340_Toyota-BMW-89332

H Toyota GR Supra, που αποτελεί ένα από τα πιο ονομαστά μοντέλα στην κατηγορία των roadsters φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της εμπορικής της καριέρας, καθώς όπως όλα δείχνουν, θα σταματήσει να παράγεται το 2026.

Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα υψηλόβαθμων στελεχών της Toyota ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης γενιάς του εν λόγω μοντέλου.
Κλείσιμο

Μάλιστα οι πληροφορίες που διαρρέουν κάνουν λόγο για συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ Toyota και BMW προκειμένου τα επόμενα χρόνια να παρουσιάσουν ξανά ένα μοντέλο με κοινή τεχνική βάση, όπως οι Supra και Z4.

Αφορμή πάντως για αυτή την έρευνα και την επιβεβαίωση ότι τελειώνει η καριέρα των δύο μοντέλων ήταν ένα δημοσίευμα του AutoNews. Στο άρθρο αναφέρεται ότι η Magna Steyr στο εργοστάσιο της Αυστρίας απέλυσε 500 εργαζομένους μειώνοντας δραματικά την παραγωγή. Θυμίζουμε ότι τα Supra και Z4, μαζί με την BMW Σειρά 5 και Jaguar E-Pace κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις του Γκρατς.

Κανείς δεν γνωρίζει ουσιαστικά τι θα δούμε τα επόμενα χρόνια από τις Toyota και BMW. Είναι πολύ πιθανό ο δύο εταιρείες να μην ασχοληθούν καθόλου με τις νέες γενιές των Supra και Z4 και να αλλάξουν εντελώς πορεία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης