Τέλος στις φήμες για το Tesla Model Y

Τέλος στις φήμες για το Tesla Model Y

Μπορεί τo best seller της αμερικανικής εταιρείας να μοιάζει ξεπερασμένο, αλλά δεν πρόκειται, τουλάχιστον άμεσα, να ανανεωθεί.

240611112825_tesla-modelY
Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ένας μέτοχος της Tesla υποστήριξε -μέσω του λογαριασμού του στο Χ- αναπαράγοντας φήμες ότι ένα ανανεωμένο Model Y θα έκανε το ντεμπούτο του τον προσεχή Ιούλιο.

Ωστόσο, ο Ίλον Μασκ διέψευσε αυτούς τους ισχυρισμούς, παρεμβαίνοντας, όπως το συνηθίζει, στη σχετική ανάρτηση και δηλώνοντας: «Κανένα ανανεωμένο Model Y δεν θα κυκλοφορήσει φέτος».

«Θα πρέπει να σημειώσω ότι η Tesla βελτιώνει συνεχώς τα αυτοκίνητά της, επομένως ακόμη και ένα αυτοκίνητο που είναι 6 μήνες νεότερο θα είναι λίγο καλύτερο», πρόσθεσε ο Μασκ στην απάντησή του.



Η δήλωση του CEO της αμερικανικής εταιρείας, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη για όποιον παρακολουθεί στενά τις ειδήσεις που σχετίζονται με την 
Tesla. Τον Φεβρουάριο, η εταιρεία ενημέρωσε τους συμβούλους παράδοσης ότι δεν πρόκειται να παρουσιάσει, τουλάχιστον φέτος, κάποιο facelift του Model Y.

Στις ΗΠΑ, μέχρι το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, η Tesla εκτιμάται ότι έχει πουλήσει 96.729 μονάδες. Αυτό αντιπροσωπεύει το 35,4% της συνολικής αγοράς νέων ηλεκτρικών οχημάτων και είναι υπερτριπλάσιο από τις πωλήσεις του Model 3, στο ατίστοιχο χρονικό διάστημα.

Όταν τελικά έρθει η ώρα της ανανέωσης για το Model Y, πιθανότατα θα κυκλοφορήσει με ανασχεδιασμένες εμπρός και πίσω όψεις, διατηρώντας παράλληλα το ίδιο συνολικό σχήμα με το τρέχον μοντέλο. Θα μπορούσαν επίσης να γίνουν αλλαγές στο εσωτερικό, στην ίδια λογική με το Model 3, πιο εκσυγχρονισμένο και με έμφαση στο φωτισμό.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης