Οι ηλεκτρικές Lamborghini θα μιλούν στο συναίσθημα

Οι ηλεκτρικές Lamborghini θα μιλούν στο συναίσθημα

Η ιταλική μάρκα θέλει τα μελλοντικά ηλεκτρικά μοντέλα της, να έχουν το συναισθηματικό αντίκτυπο των εμβληματικών θερμικών μοντέλων.   

LAmborghini_electric_future
Η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση, μεταξύ πολλών άλλων, δημιουργεί μια ακόμα ισχυρή πρόκληση για τους κατασκευαστές υπεραυτοκινήτων.
H Lamborghini, για παράδειγμα, δεν συμβιβάζεται με το να προσομοιώσει τον απαράμιλλο ήχο ενός θερμικού κινητήρα, σε ένα ηλεκτρικό μοντέλο επιδόσεων του μέλλοντος. Αλλά αναζητά τους τρόπους, για να προσφέρει στο απαιτητικό πελατολόγιό της, τα ίδια έντονα συναισθήματα.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο επικεφαλής τεχνικός διευθυντής της Lamborghini, Rouven Mohr, είπε ότι βασικός στόχος είναι η κατασκευή αυτοκινήτων με την ισχυρότερη σύνδεση μεταξύ ανθρώπου και μηχανής. Είναι «πιο δύσκολο» αλλά «όχι αδύνατο» και η εταιρεία έχει ήδη μερικές καλές ιδέες.
«Δεν είναι ο σωστός τρόπος να μιμηθείς τον χαρακτήρα των κινητήρων εσωτερικής καύσης. Τα συναισθήματα των μελλοντικών ηλεκτρικών οχημάτων δεν θα δημιουργηθούν από τον τύπο του κινητήρα ή της μπαταρίας που χρησιμοποιούν. Νομίζω ότι έχουμε μερικές καλές ιδέες. Τα επόμενα δύο χρόνια θα δείξουμε τις σκέψεις μας. Είναι πολύ μακριά από τον χρόνο επιτάχυνσης 0-100 χλμ./ώρα. Αυτό δεν είναι κάτι που προσφέρει διασκέδαση».
Ο Mohr είπε ότι η Lamborghini διερευνά τρόπους για να δημιουργήσει την αίσθηση που νιώθουν οι σημερινοί αγοραστές της, αλλά για τα επερχόμενα EV της μάρκας.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης