Αποκλειστικά αυτόματο το νέο VW Golf R

Αποκλειστικά αυτόματο το νέο VW Golf R

Η νέα γενιά της κορυφαίας έκδοσης Golf θα διατίθεται μόνο με 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο DSG.

240613112746_VW-Golf-R

H επίσημη παρουσίαση του νέου VW Golf R βρίσκεται προ των πυλών, με την γερμανική εταιρεία να γνωστοποιεί σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με το μοντέλο, σε πρόσφατη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε εντός έδρας.

Ανάμεσα σε αυτά που γνωστοποιήθηκαν, αυτό που έχει σημασία είναι ότι το Golf R θα εφοδιάζεται με έναν δίλιτρος turbo κινητήρα, ο οποίος έχει αναβαθμιστεί σημαντικά με την απόδοση να φτάνει πια τους 333 ίππους, ωστόσο η ροπή παραμένει στα ίδια επίπεδα (420 Nm).

Η άλλη μεγάλη είδηση είναι πως το νέο Golf R θα διατεθεί αποκλειστικά με 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG, που θα μεταδίδει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, η γερμανική εταιρεία δηλώνει ότι το ανανεωμένο της hot-hatch θα ολοκληρώνει το «0-100 χλμ./ ώρα» σε μόλις 4,6 δευτερόλεπτα, την ώρα που η έκδοση station wagon θα είναι πιο αργή κατά δύο δέκατα.

Για τους πιο… ανήσυχους, θα υπάρχει και ένα προαιρετικό κιτ, το Performance Package, το οποίο θα εκτοξεύει την τελική του VW Golf R στα 270 χλμ./ ώρα.

Όλα αυτά, ενώ οι αναβαθμίσεις συνεχίζονται τόσο στην ανάρτηση που θα είναι προσαρμοστική (θα βρίσκεται στον στάνταρ εξοπλισμό), όσο και στα στυλ οδήγησης, αφού θα υπάρχει επιλογή η κίνηση να μεταδίδεται αποκλειστικά στους πίσω τροχούς.
Κλείσιμο

Αν και οι αισθητικές αλλαγές θα είναι μικρές, το εσωτερικό αναμένεται σημαντικά αναβαθμισμένο με ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,2 ιντσών, οθόνη infotainment 12,9 ιντσών και head-up display που θα διατίθεται προαιρετικά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης