Smartphone με την υπογραφή της BMW

Smartphone με την υπογραφή της BMW

H Infinix Mobile σε συνεργασία με την BMW παρουσίασε ένα νέο smartphone με μπόλικες αισθητικές πινελιές από το σχεδιαστικό τμήμα της βαυαρικής εταιρίας. 

240613130250_BMW-Infinix-smartph
Πολλές φορές έχουμε δει μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες να κλείνουν συνεργασίες με εταιρείες τεχνολογιών, για να λανσάρουν ένα smartphone ή κάποια άλλη συσκευή η οποία φέρει ιδιαίτερες σχεδιαστικές πινελιές. Το θέμα είναι ότι συνήθως μιλάμε για premium εταιρείες, επομένως η τιμή ξεφεύγει. Σε αντίθεση με αυτή τη συνήθη κατάσταση, η BMW σε συνεργασία με την Infinix απευθύνονται με αυτό το νέο λανσάρισμα στον μέσο καταναλωτή.
Το λανσάρισμα αφορά το Infinix Note 40. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, λόγω της συμπερίληψης του τμήματος BMW Group Designworks, το smartphone ονομάζεται Infinix Note 40 Series Racing Edition. Ξεχωρίζει χάρη στις μικρές μπλε, μωβ και κόκκινες γραμμές που κοσμούν το περίβλημα της κάμερας, αλλά και από το σχεδιαστικό στυλ «Wings of Speed» που εντοπίζεται σε όλο το πίσω μέρος της συσκευής.
Οι δύο εταιρείες αναφέρουν ότι το Note 40 Series Racing Edition έχει κατασκευαστεί με premium υλικά και διατίθεται με στάνταρ ένα αποκλειστικό wallpaper και ένα κουτί γεμάτο με άλλα χρηστικά αντικείμενα, όπως γυαλί ηλίου, ασύρματα ακουστικά, ρολόι κ.ά.
Κλείσιμο
Από άποψη τεχνολογίας, το Note 40 δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα αντίστοιχα κραταιών εταιρειών, αφού υποστηρίζει 5G, 100 Watt ταχυφόρτιση, μαγνητική φόρτιση, έχει κυρτή οθόνη 120 Hz AMOLED και κάμερα 108 megapixel με σύστημα superzoom. Η Infinix διαθέτει το smartphone με τρία χρόνια εγγύηση, ενώ για το Note 40 Racing Edition η τιμή πώλησης ξεκινάει από τα μόλις 209 δολάρια και μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 350 στην πλουσιότερη έκδοση (Pro+ 5G).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης