Έρχεται η ηλεκτρική Alfa Romeo Junior Veloce

Έρχεται η ηλεκτρική Alfa Romeo Junior Veloce

H Alfa Romeo βρίσκεται στο τελικό στάδιο εξέλιξης της καυτής ηλεκτρικής έκδοσης του μικρού ηλεκτρικού SUV της.

Alfa_Romeo_Junior
Λίγο καιρό μετά την επίσημη παρουσίαση της Alfa Romeo Junior, η ομάδα μηχανικών εξέλιξης της ιταλικής εταιρείας βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της εξέλιξης της καυτή ηλεκτρικής έκδοσης Veloce. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η απόδοση του νέου ηλεκτροκινητήρα φτάνει τους 280 ίππους και τα 345 Nm ροπής, φθάνοντας την αντίστοιχη ιπποδύναμη των Giulia, Stelvio και Tonale της έκδοσης Veloce.
Η νέα και 100% ηλεκτρική Alfa Romeo Junior Veloce θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά από τον διεθνή Ειδικό Τύπο στην πίστα Langhe (μήκους 20 χιλιομέτρων) που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Μπαλόκο και στην οποία μέχρι πρότινος μόνο μηχανικοί της εταιρείας είχαν πρόσβαση.
Κάπως έτσι, ο νέος ηλεκτροκινητήρας που έχει εξελίξει η ιταλική μάρκα θα κάνει και το ντεμπούτο του, σηματοδοτώντας την ισχυρότερη έκδοση του πολυαναμενόμενου B-SUV της Alfa Romeo.
Κλείσιμο
Αναφορικά με τη Junior Veloce, περισσότερο από όλα ξεχωρίζει ο νέος ηλεκτροκινητήρας, αλλά δεν πρέπει να παραλειφθεί και ο σχεδιασμός, που αποσκοπεί στη μεγιστοποίηση της απόδοσης και της οδηγικής συμπεριφοράς.
Μεταξύ άλλων, ο εξοπλισμός της Alfa Romeo Junior Veloce συμπεριλαμβάνει σπορ ανάρτηση, 25 χιλιοστά χαμηλότερη από το στάνταρ μοντέλο, αντιστρεπτική ράβδο εμπρός και πίσω, εμπρός δισκόφρενα 380 χιλιοστών με τετραπίστονες δαγκάνες, διαφορικό Torsen για καλύτερη πρόσφυση και σπορ ελαστικά για τις ζάντες 20 ιντσών, προορισμένα αποκλειστικά για ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο.
Σημείωση, πως το τμήμα μηχανικών που ανέλαβαν το πρότζεκτ της Junior είναι οι ίδιοι που εξέλιξαν τις Alfa Romeo 4C, 8C, Giulia και Stelvio Quadrifoglio, Giulia GTA και φυσικά την 33 Stradale.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης