Ένα Toyota Prius με «άγριο» look

Ένα Toyota Prius με «άγριο» look

O Ιάπωνας βελτιωτής Tom’s Racing παρουσιάζει ένα νέο κιτ αμαξώματος για το Toyota Prius.

240618153812_Toms-Racing-Toyota

Παρότι πολλοί εντυπωσιάστηκαν με την παρουσίαση και το λανσάρισμα της 5ης γενιάς του Toyota Prius, με το σπορ και κομψό ύφος του να προκαλεί ευχάριστη έκπληξη, κάτι που ίσως αλλάξει με την υιοθέτηση ενός νέου body kit.

H Tom’s Racing, ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος θα λανσάρει ένα κιτ αμαξώματος για το νέο Prius, το οποίο θα δίνει στο συγκεκριμένο μοντέλο έναν διαφορετικό αέρα.


Κλείσιμο
Το κιτ περιλαμβάνει έναν νέο εμπρός προφυλακτήρα που θα καταλήγει σε ένα διακριτικό σπλίτερ, καθώς και αεραγωγούς από άκρη σε άκρη που θα βοηθούν στη μείωση της αντίστασης του αέρα.

Επίσης δεν λείπουν τα φαρδύτερα μαρσπιέ που σύμφωνα με την Tom’s Racing βελτιώνουν τη σταθερότητα του Prius στις υψηλές ταχύτητες, όπως και ένας μικρός πίσω διαχύτης, με σκοπό την αύξηση της κάθετης δύναμης.

Τα τρία μέρη μπορούν να αποκτηθούν είτε ξεχωριστά είτε όλα μαζί. Στην τελευταία περίπτωση ο καταναλωτής πρέπει να καταθέσει κάτι παραπάνω από 2.000 ευρώ.

Εάν ο ενδιαφερόμενος θέλει κάτι επιπλέον, τότε μπορεί να προσθέσει και τη διπλή απόληξη της εξάτμισης που αναδεικνύει τον μπάσο ήχο του δίλιτρου βενζινοκινητήρα.

Πως προς το παρόν, το συγκεκριμένο κιτ της Tom’s Racing για το Toyota Prius θα λανσαριστεί μόνο για την ιαπωνική αγορά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης