H κορυφαία έκδοση του VW Golf ανανεώνεται

H κορυφαία έκδοση του VW Golf ανανεώνεται

Η VW παρουσίασε τις ανανεωμένες εκδόσεις των Golf R και Golf R Variant, που συνδυάζουν βελτιωμένες επιδόσεις με φρέσκια εμφάνιση.

240626104231_VW-Golf-R-1

Οι θερμικοί κινητήρες δεν έχουν παραδώσει ακόμα τα όπλα και -ευτυχώς- βγαίνουν ακόμα αυτοκίνητα με χαρακτήρα και οδηγικές προκλήσεις, όπως για παράδειγμα το κορυφαίο VW Golf R.

Το σημαντικότερο στοιχείο του νέου μοντέλου είναι ο υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας 2,0 λίτρων που αποδίδει πλέον 333 ίππους.

Εξωτερικά, το νέο Golf R διαθέτει νέο εμπρός μέρος με βελτιωμένους προβολείς και φωτιζόμενο λογότυπο της Volkswagen, προσδίδοντάς του μια πιο μοντέρνα και επιθετική εμφάνιση, όπως και νέας σχεδίασης προφυλακτήρα.

Οι πρόσθετες εξωτερικές βελτιώσεις περιλαμβάνουν ματ χρωμιωμένους καθρέφτες, σπορ πλευρικές ποδιές και επιλογή ζαντών 18 ή 19 ιντσών.

Το πίσω μέρος του αυτοκινήτου είναι εξοπλισμένο με νέα πίσω φώτα, έναν μαύρο διαχύτη και ένα χαρακτηριστικό σύστημα εξάτμισης με τέσσερις απολήξεις που έχει ρυθμιστεί ακουστικά για να προσφέρει μια σπορ αίσθηση.

Κλείσιμο
Στον προαιρετικό εξοπλισμό βρίσκουμε επίσης τις σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών της Warmenau, οι οποίες είναι 20% ελαφρύτερες από τις παραδοσιακές ζάντες, βελτιώνοντας την ψύξη των φρένων και μειώνοντας τη μη αναρτώμενη μάζα.

Οι πελάτες μπορούν επίσης να επιλέξουν εξάτμιση τιτανίου της Akrapovič, βελτιωμένους προβολείς IQ.LIGHT LED matrix και πίσω φώτα 3D LED.

Η έκδοση Golf R Black Edition προσφέρει πρόσθετες στιλιστικές επιλογές με φιμέ προβολείς, σκούρα λογότυπα, τροχούς, δαγκάνες φρένων και απολήξεις εξάτμισης σε μαύρο χρώμα.

Στο εσωτερικό, το Golf R διαθέτει ένα νέο σύστημα infotainment 12,9 ιντσών με βελτιωμένα γραφικά και βελτιωμένη δομή μενού. Οι οδηγοί θα επωφεληθούν επίσης από έναν βελτιωμένο ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,2 ιντσών που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων λειτουργίες G-meter και GPS lap timer, ειδικά για τα μοντέλα που είναι εξοπλισμένα με το πακέτο Performance.

Οι εσωτερικές αναβαθμίσεις συνεχίζονται με βελτιωμένα χειριστήρια κλιματισμού, ένα σπορ τιμόνι με βελτιστοποιημένα πλήκτρα, έναν φωνητικό βοηθό IDA και πρόσβαση στο ChatGPT.

Τα σπορ καθίσματα, η επένδυση από ανθρακονήματα, οι μπλε πινελιές, τα πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι και το σύστημα φωτισμού περιβάλλοντος 30 χρωμάτων ολοκληρώνουν τις βελτιώσεις στο εσωτερικό.

Το Golf R επιταχύνει από τα 0-100 χλμ/ώρα σε 4,6 δευτερόλεπτα και φτάνει σε τελική ταχύτητα έως και 270 χλμ/ώρα με το πακέτο Performance.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης