Με κεραία τεχνολογίας 5G το Ford Puma

Με κεραία τεχνολογίας 5G το Ford Puma

Το Ford Puma εφοδιάζεται με τεχνολογία που συναντούμε μόνο σε πολύ ακριβότερα αυτοκίνητα.

240611162944_FORD-PUMA_ST-Line-2

Το νέο Ford Puma ξεκίνησε ήδη να πωλείται στην ελληνική αγορά και είναι διαθέσιμο με ένα υβριδικό μηχανικό σύνολο και τρεις εκδόσεις με απόδοση 125, 155 και 170 ίππους, ενώ παράλληλα εφοδιάζεται με υψηλή τεχνολογία.

Μεταξύ άλλων το Puma διαθέτει, ακόμα και στην αρχική του έκδοση, στάνταρ μόντεμ 5G το οποίο προσφέρει πολύ γρήγορη συνδεσιμότητα ακόμα και το όταν το όχημα κινείται. Αυτό βέβαια εξαρτάται από το σήμα του εκάστοτε παρόχου, όμως είναι κάτι που το βλέπουμε μόνο σε πολύ ακριβά μοντέλα που ξεπερνούν ακόμα και τα 100.000 ευρώ.


Κλείσιμο
Όπως διακρίνεται στις φωτογραφίες, η κεραία στην οροφή, ή αλλιώς «καρχαρίας», δεν είναι διπλός όπως για παράδειγμα στο Ford Kuga ή ακόμα και στο τελευταίας γενιάς Range Rover, αλλά αρκετά μεγαλύτερος.

Χωρίς να επηρεάζει την οπτική ακόμα και την αεροδυναμική, η νέα κεραία προσφέρει το κάτι παραπάνω που πολλές φορές αναζητούν οι επιβάτες, ιδίως στα νέα αυτοκίνητα που είναι εφοδιασμένα με πολλά τεχνολογικά συστήματα.

Να σημειώσουμε πως οι συνδεδεμένες υπηρεσίες δεν περιλαμβάνουν Wi-Fi hotspot καθώς το συγκεκριμένο απαιτεί ξεχωριστή συνδρομή. Σε κάθε περίπτωση πολλές εργασίες γίνονται ταχύτερα, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως το 5G μόντεμ υποστηρίζει και το Alexa Built-in ως κινητό προσωπικό βοηθό που απαντά σε ερωτήματα ή μεταδίδει μουσική κατόπιν σχετικών αιτημάτων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης