Παρόν μέχρι το 2027 το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Παρόν μέχρι το 2027 το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Το «Ράλλυ των Θεών» εντάχθηκε στο καλεντάρι του WRC και για τις σεζόν 2026 και 2027, αλλάζοντας ημερομηνίες.

240502143007_wrc-rally-acropolis

Το 2021 άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Ράλλυ Ακρόπολις, με τον αγώνα να παίρνει θέση στο ημερολόγιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA, έχοντας για πρώτη φορά την έμπρακτη στήριξη της Πολιτείας, όπως και την ισχυρή υποστήριξη από τον ιδιωτικό τομέα.

Στα χρόνια που ακολούθησαν ο ελληνικός αγώνας πέτυχε πολλά, με σημαντικότερο ότι επαναπροσδιόρισε την αξία του στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Κλείσιμο

Τώρα, έρχεται για ακόμα μία φορά η αναγνώριση όσων έχουν επιτευχθεί, με την υπογραφή συμβολαίου μεταξύ της Motorsport Greece και του WRC Promoter, για την ένταξη του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στο ημερολόγιο του Πρωταθλήματος το 2026 και το 2027.

Με σχεδόν δύο μήνες να απομένουν για το φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις (5-8 Σεπτεμβρίου), έχουν ήδη μπει οι βάσεις που εξασφαλίζουν το μέλλον του.

Η σημαντικότερη επιβεβαίωση εν προκειμένω έρχεται με την επίσης διετή επέκταση της συμφωνίας με την ΕΚΟ, που, επεκτείνοντας την πρόσφατη τετραετή συνεργασία, θα παραμείνει έως και το 2027, Χορηγός Ονόματος και Μεγάλος Χορηγός του αγώνα.

Στο τραπέζι των συνομιλιών μεταξύ της Motorsport Greece και του WRC Promoter τέθηκε και το θέμα της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα.

Επιθυμία των Ελλήνων διοργανωτών ήταν η επιστροφή του αγώνα στην παραδοσιακή του ημερομηνία, στις αρχές του καλοκαιριού, κάτι που συμφωνήθηκε, με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις του 2025 να προγραμματίζεται πλέον για τα τέλη του επόμενου Ιουνίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης