H Ferrari επεκτείνει την εγγύηση στα υβριδικά μοντέλα

H Ferrari ανακοίνωσε ότι οι κάτοχοι των μοντέλων της με υβριδικής διάταξης κινητήρα επωφελούνται από δύο καινούργια προγράμματα.

Είναι πλέον ταυτόσημο, ότι όποιος κατέχει ένα μοντέλο της Ferrari έχει τα χρήματα για να το διατηρεί σε άριστη και αυθεντική κατάσταση όσα χρόνια κι αν περάσουν, ανεξαρτήτως κόστους.

Η ιταλική εταιρεία παρέχει 5ετή εργοστασιακή εγγύηση για τα αυτοκίνητά της η οποία έχει παρόμοια χρονική διάρκεια με αυτή που ισχύει για τις υπόλοιπες αυτοκινητοβιομηχανίες.


Όμως, πλέον, η εταιρεία από το Μαρανέλο ανακοίνωσε την εφαρμογή προγράμματος επέκτασης της εγγύησης, με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά.

Έτσι, σε αυτό που ονομάζει Warranty Extension Hybrid προβλέπεται η επέκταση της εγγύησης από τα 5 στα 8 χρόνια. Η εταιρεία ανακοινώνει ότι για όσους αποφασίσουν να κάνουν επέκταση της αρχικής εγγύησης θα αναλάβει να αντικαταστήσει χωρίς επιπλέον κόστος τις μπαταρίες του υβριδικής διάταξης συστήματος.

Εκτός από αυτό, η Ferrari έχει θεσπίσει και το πρόγραμμα που ονομάζει Power Hybrid. Αυτό προβλέπει την επέκταση της αρχικής εγγύησης που αφορά στα βασικά μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου από τα 8 στα 16 έτη. Η εταιρεία δηλώνει ότι σε αυτή περίπτωση θα αντικαταστήσει και πάλι την μπαταρία του υβριδικού συστήματος. επίσης χωρίς κόστος.

Όπως έγινε γνωστό, τα δύο νέα προγράμματα αφορούν στις 296 GTB/GTS, στην SF90 Stradale, στην SF90 Spider, στην SF90 XX Stradale και στην SF90 XX Spider.

Η εταιρεία του Μαρανέλο δεν ανακοινώνει επίσημα το ποσό που απαιτείται για την επέκταση της εγγύησης κατ’ έτος. Ωστόσο, πληροφορίες θέλουν αυτό να είναι τουλάχιστον 7.000 ευρώ, για κάθε χρονιά επιπλέον.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr