Το χρωματολόγιο της νέας BMW M5

Το χρωματολόγιο της νέας BMW M5

Το νέο οικογενειακό υπερόπλο της BMW δίνει πολλές επιλογές στους υποψήφιους πελάτες αναφορικά με το χρώμα και το φινίρισμα του.

240702233005_BMW_M5_Factory-1
Η BMW ξεκίνησε την παραγωγή της ολοκαίνουργιας M5 στο εργοστάσιο που έχει στη Νότια Βαυαρία και συγκεκριμένα στο Dingolfing. Πρόκειται για μία μικρή πόλη με πληθυσμό σχεδόν 20.000 κατοίκους που φιλοξενεί ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά εργοστάσια αυτοκινήτου και εκεί η γερμανική φίρμα κατασκευάζει και άλλα μοντέλα όπως η… απλή Σειρά 5, η Σειρά 4 αλλά και η σπορ M4.

Το επιβλητικό σπορ οικογενειακό μοντέλο θα λανσαριστεί στις 2 Νοεμβρίου και για όσους ακόμα δεν το γνωρίζουν η 7η γενιά θα αποδίδει 728 ίππους. Με τέτοια ισχύ η νέα Μ5 θα επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα ενώ η τελική της, αν δεν περιορίζεται στα 250 χλμ./ωρα θα ξεπερνά άνετα τα 300 χλμ./ώρα.



Κλείσιμο
Το νέο Μ5 θα συνδυάζει κινητήρα εσωτερικής καύσης V8 με ηλεκτροκινητήρα (θα είναι Plug-in hybrid δλδ.) και θα έχει τη δυνατότητα να κινείται και αμιγώς ηλεκτρικά για σχεδόν 70 χιλιόμετρα. Στη νέα γενιά οι άνθρωποι της μάρκας έχουν δώσει βάρος στην μοναδικότητα του κάθε μοντέλου που θα πωλείται όπου και θα μπορεί ο πελάτης να το «χτίσει» ανάλογα με τα γούστα του.

Μία επιλογή που θα έχει, αφορά στα χρώματα, καθώς είναι ένα στοιχείο που τε τελευταία χρόνια όλες οι εταιρείες δίνουν μεγάλη βαρύτητα, καθώς οι πελάτες δεν ζητούν μόνο άσπρο και μαύρο χρώμα. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δέκα στάνταρ χρώματα αλλά και… 150 φινιρίσματα κατά παραγγελία για τη νέα τους BMW M5.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης