Η Peugeot ενσωματώνει το ChatGPT

Η Peugeot ενσωματώνει το ChatGPT

Η γαλλική εταιρεία ενσωματώνει την τεχνητή νοημοσύνη του GhatGPT στο λειτουργικό του i-Cockpit των νέων μοντέλων της.

Peugeot_chatgpt
Έχοντας δοκιμάσει ήδη πιλοτικά τη λειτουργία και την πρακτικότητα του ChatGPT μέσα από τις απόψεις 10.000 πελατών της, η Peugeot διαθέτει άμεσα την τεχνητή νοημοσύνη στον βασικό εξοπλισμό κάθε νέου μοντέλου της. Για την ακρίβεια, με το υπερσύγχρονο λειτουργικό θα εξοπλιστούν όλα τα τελευταίας γενιάς μοντέλα: 2008, 308, 308 SW, 408, 508, 508 SW, Rifter, Traveller, Partner και Expert, ενώ θα ακολουθήσουν μέσα στο έτος και τα 3008 και 5008.
Το ChatGPT θα ενσωματωθεί σε κάθε διαθέσιμο μοντέλο Peugeot και θα το δούμε αρχικά σε 17 αγορές της Ευρώπης, με 12 διαφορετικές γλώσσες λειτουργίας.
Οι πρώτες θα είναι οι Γερμανία, Αυστρία, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Πορτογαλία και Ηνωμένο Βασίλειο. Μέχρι το τέλος του Ιουλίου, το ChatGPT για τα Peugeot θα φτάσεις και στις Ιρλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Ελβετία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πολωνία και Τσεχία.
Κλείσιμο
Σημείωση, πως δε θα αποκλειστούν οι υφιστάμενοι πελάτες της Peugeot και η τεχνολογία θα τους παραδοθεί, χωρίς καν να επισκεφτούν μία αντιπροσωπεία της εταιρείας. Το ChatGPT θα διατεθεί ως μέρος του πακέτου συνδεσιμότητας Connect Plus, αλλά και on demand στους ιδιοκτήτες Peugeot που απέκτησαν ένα μοντέλο πριν την παρουσίαση της τεχνολογίας.
Υπενθυμίζουμε, ότι η συγκεκριμένη τεχνητή νοημοσύνη έχει εξελιχθεί από την OpenAI και θα ενσωματωθεί στο Peugeot i-Cockpit, πριν προσφέρει απρόσκοπτα μία σειρά από λειτουργίες, μέσω ενός υπερσύγχρονου φωνητικού βοηθού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης