Ετοιμάζεται η Mercedes-AMG Maybach

Ετοιμάζεται η Mercedes-AMG Maybach

Η Mercedes-AMG ξεκίνησε τη διαδικασία δημιουργίας ενός νέου μοντέλου, το οποίο θα είναι όπως όλα δείχνουν η SL Maybach.

2024_07_240705093700_Mercedes-AMG-SL-Class
Τα μοντέλα της Mercedes-AMG είναι γνωστά τόσο για τον κινητήρα τους, τις επιδόσεις τους αλλά και τον πολυτελή χαρακτήρα τους.

Το τελευταίο στοιχείο θα τονίζεται περισσότερο εφεξής καθώς έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία εξέλιξης της του πρώτου αυτοκινήτου της που θα έχει το υπερπολυτελές εξοπλιστικό επίπεδο μας Maybach. Τα πρωτότυπα οχήματα έχουν εντοπιστεί ήδη να κάνουν δοκιμές εξέλιξης. Πρόκειται για την SL-Class και παρότι είναι καμουφλαρισμένα είναι εμφανείς οι διαφορές στο αμάξωμά τους συγκριτικά με αυτό της κανονικής έκδοσης του μοντέλου.

Όσοι τα έχουν δει από κοντά αναφέρουν ότι τα πρωτότυπα έχουν νέα μάσκα η οποία έχει περισσότερες κάθετες ακτίνες που ως τώρα δεν συναντώνται στα μοντέλα της Mercedes-AMG. O εμπρός προφυλακτήρας είναι επανασχεδιασμένος με τρόπο που να δείχνει πιο ήπιος και πιο αεροδυναμικός ενώ και τα ανοίγματα που αυτός διαθέτει για την εισαγωγή αέρα προς τα φρένα είναι μικρότερα σε διαστάσεις.



Στο πίσω μέρος των πρωτότυπων της Mercedes-AMG Maybach SL φαίνεται ότι υπάρχουν μόνο δύο απολήξεις της εξάτμισης και κάτι που σημαίνει ότι κάτω από το καπό πιθανόν βρίσκεται ο twin turbo V8 από την SL 63 4MATIC+. Θυμίζουμε ότι αυτός είναι τετράλιτρος και αποδίδει 585 ίππους και ροπή 800 Nm.

Εφόσον επιβεβαιωθεί η ύπαρξή του θα είναι η μια Maybach η οποία δεν θα διαθέτει V12 κινητήρα, όπως ισχύει μέχρι τώρα για τα υπερπολυτελή οχήματα που φέρουν αυτή την ονομασία. Στο πίσω μέρος των πρωτότυπων της Mercedes-AMG Maybach SL φαίνεται ότι υπάρχουν μόνο δύο απολήξεις της εξάτμισης και κάτι που σημαίνει ότι κάτω από το καπό πιθανόν βρίσκεται ο twin turbo V8 από την SL 63 4MATIC+. Θυμίζουμε ότι αυτός είναι τετράλιτρος και αποδίδει 585 ίππους και ροπή 800 Nm.

Εφόσον επιβεβαιωθεί η ύπαρξή του θα είναι η μια Maybach η οποία δεν θα διαθέτει V12 κινητήρα, όπως ισχύει μέχρι τώρα για τα υπερπολυτελή οχήματα που φέρουν αυτή την ονομασία. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το εσωτερικό τους, για το πώς θα είναι διαμορφωμένο και για τον εξοπλισμό που θα διαθέτουν. Αυτό θα γίνει γνωστό στη συνέχεια, όμως σίγουρα θα είναι αντίστοιχο αυτού που αρμόζει σε ένα τέτοιο όχημα.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης