Στα σκαριά το Hyundai IONIQ 7

Στα σκαριά το Hyundai IONIQ 7

Η Hyundai αναφέρει ότι μέσα στο 2024 θα παρουσιαστεί και επίσημα το νέο IONIQ 7.

240716124908_Hyundai-Seven-conce

Η Hyundai έχει εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους κατασκευαστές αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων και η δραστηριότητά της συνεχίζεται με εντατικό ρυθμό και με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Στα σχέδια των στελεχών της νοτιοκορεάτικης εταιρείας περιλαμβάνεται και η δημιουργία ενός μεγάλου 7θέσιου οικογενειακού μοντέλου. Οι δοκιμές εξέλιξής του βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο και η επίσημη παρουσίασή του αναμένεται να γίνει εντός της χρονιάς, όπως έχει ανακοινωθεί.
Κλείσιμο

Αυτό θα είναι το IONIQ 7, όπως αναμένεται να ονομαστεί, αν και από τη Hyundai δεν επιβεβαιώνεται αλλά ούτε διαψεύδεται αυτό. Το νέο μοντέλο θα είναι το αντίστοιχο του KIA EV9.

Την πρώτη εικόνα γι’ αυτό την είδαμε το 2021 όταν παρουσιάστηκε το πρωτότυπο Seven. Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, ωστόσο είναι γνωστό ότι το νέο IONIQ 7 θα βασίζεται στην πλατφόρμα E-GMP, δηλαδή σε αυτή που χρησιμοποιήθηκε στο KIA.

Θυμίζουμε ότι το EV9 διατίθεται τόσο σε δικίνητη έκδοση με μέγιστη ισχύ 218 ίππους, όσο και σε τετρακίνητη, στην οποία η μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύς του φτάνει τους 385 ίππους.

Πέραν αυτών o Όμιλος Hyundai εξελίσσει και ακόμα μία ισχυρότερη έκδοση που θα έχει μέγιστη συνδυαζόμενη απόδοση που θα φτάνει τους 585 ίππους και η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί στις αρχές του 2025. Πιθανόν και το IONIQ 7 να διατίθεται σε αυτή επίσης.

Τέλος, αναφορικά με τις μπαταρίες του, το νέο μοντέλο της Hyundai θα διαθέτει αυτές των 99,8 kWh ενώ θα είναι διαθέσιμο και με αυτές των 84 kWh που τοποθετούνται ήδη στο IONIQ 5 N.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης