Τι θα κάνουν τελικά στην Pagani;

Τι θα κάνουν τελικά στην Pagani;

Oι άνθρωποι της Pagani έχουν βάλει για τα καλά στο πλάνο τους ένα ηλεκτρικό hypercar. Τι θα γίνει τελικά;

2024_07_240717110947_Pagani-EV-44542-768x432
Η ιταλική εταιρεία πρώτη φορά το 2018 είχε αποκαλύψει ότι σκέφτεται να επενδύσει πάνω στην ηλεκτροκίνηση κατασκευάζοντας το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Όλο αυτό το διάστημα ωστόσο η κατάσταση παρέμενε στάσιμη.

Υπήρχαν αναφορές ότι το project συνεχίζεται κανονικά και άλλες πάλι ότι το σχέδιο έχει σταματήσει. Μια έτσι, μια αλλιώς. Πέρυσι ήταν η πιο πειστική φορά που η Pagani βγήκε αποφασισμένη να εξηγήσει στο κοινό ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με κάποιο ηλεκτρικό hypercar, τουλάχιστον όχι στο άμεσο μέλλον.



Το καλοκαίρι του 2024, ο γιος του ιδρυτή της εταιρείας Κρίστοφερ Παγκάνι, αποκάλυψε ότι η Pagani συνεχίζει να δουλεύει πάνω σε ένα ηλεκτρικό σχέδιο αυτοκινήτου. Στο Goodwood FOS ο ισχυρός άνδρας της Pagani τόνισε ότι ακόμα τους ενδιαφέρουν πολύ τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και ξεκαθάρισε ότι αυτή η πόρτα δεν έχει κλείσει.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι αν τελικά πραγματοποιηθεί αυτό το prοject θα φέρει πολλές καινοτομίες στην κατηγορία, κάτι που έχουμε ξαναδεί από την Pagani τόσο στην Huayara (διπλό τούρμπο) όσο και στην Utopia (μηχανικό) κιβώτιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης