Μία μπρουτάλ Mercedes-AMG G 63 4×4²

H Mansory δημιουργεί μία άξια αναφοράς έκδοση της Mercedes-AMG G 63 4×4², με βασικό χαρακτηριστικό την δυναμική εμφάνιση.

Ο βελτιωτικός οίκος Mansory για πολλούς δεν είναι και η επιτομή της υψηλής αισθητικής για τη σωστή μετατροπή ενός αυτοκινήτου, αλλά η συγκεκριμένη Mercedes-AMG G 63 4×4² κερδίζει τουλάχιστον τις πρώτες εντυπώσεις.

Πιθανότατα αυτό να οφείλεται στο ιδεατό μαύρο χρώμα, ενδεχομένως, όμως, να έχει παίξει σημαντικό ρόλο και το γεγονός ότι η Mansory δεν επιδόθηκε σε αισθητικές υπερβολές.


Αυτό που κερδίζει το οπτικό ενδιαφέρον είναι οι τροχοί, που έχουν διαστάσεις 9,5 x 22 ίντσες, όπως και το τρικ στο άνοιγμα των θυρών. Οι πόρτες πούλμαν είναι ένα από τα κυριότερα σημεία αυτής της μετατροπής. Οι τεχνικοί της Mansory μετακίνησαν τους μεντεσέδες της πίσω πόρτας από την B στην κολόνα C και τοποθέτησαν ξανά τις χειρολαβές.

Πέραν των όχι και τόσο κραυγαλέων παρεμβάσεων στο εξωτερικό, η εικόνα του εσωτερικού αναβαθμίζεται σημαντικά με τα μαύρα Alcantara και τις πορτοκαλί μεταλλικές πινελιές.

Ενώ η εργοστασιακή Mercedes-AMG G 63 4×4² μοιράζεται τον κινητήρα V8 twin-turbo 4,0 λίτρων με τη στάνταρ Mercedes-AMG G 63, το μοντέλο της Mansory έχει μεγαλύτερη ισχύ, σύμφωνα με το βελτιωτικό οίκο. Κάτι που μεταφράζεται σε 838 ίππους και 1.000 Nm ροπής.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr