Το KIA Sportage ανανεώνεται

Το KIA Sportage ανανεώνεται

Η KIA προχωρά στην επανασχεδίαση του SUV μοντέλου της, Sportage.

240718144601_KIA_Sportage-018_Hi

Στην KIA έχουν ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία εξέλιξης του επανασχεδιασμένου Sportage, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον γερμανικό Τύπο.

Η πέμπτη γενιά του KIA Sportage μετρά ήδη 3 χρόνια παρουσίας του στην αγορά και οι άνθρωποι της κορεατικής φίρμας έχουν ξεκινήσει ήδη το πρόγραμμα ανανέωσή του, κυρίως σε ότι αφορά την σχεδίασή του.
Κλείσιμο

Ήδη τα πρωτότυπα μοντέλα με τα οποία υλοποιείται η εξέλιξή του εντοπίστηκαν να κινούνται σε δρόμους τις Γερμανίας και παρά το έντονο καμουφλάζ είναι σαφείς οι αλλαγές που φέρουν σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο.

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, τα νέα στοιχεία στο αμάξωμα θα είναι η καινούργια μάσκα που έχει μεγαλύτερο άνοιγμα απ’ ό,τι τώρα και οι πιο ευδιάκριτες γραμμές που τη μορφοποιούν. Τα φώτα ημέρας φαίνονται να έχουν διαμορφωθεί στις άκρες του αμαξώματος, ενώ και ο εκεί προφυλακτήρας έχει επανασχεδιαστεί και έχει καινούργια φώτα ομίχλης.

Πίσω, τα πρωτότυπα έχουν ανανεωμένα φώτα και προφυλακτήρα αλλά δεν είναι εμφανείς περισσότερες λεπτομέρειες λόγω του καμουφλάζ.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις όποιες αλλαγές στο εσωτερικό τού επανασχεδιασμένου Sportage. Μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν και αυτές αφορούν στον επιλογέα ταχυτήτων και στις οθόνες στο ταμπλό.

Λογικά, θα υπάρχουν και νέες ταπετσαρίες, ενώ και το επίπεδο εξοπλισμού θα είναι αναβαθμισμένο και θα περιλαμβάνει περισσότερα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού.

Τέλος, ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες που σχετίζονται με όποιες διαφοροποιήσεις στους κινητήρες του. Το επανασχεδιασμένο KIA Sportage αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2025.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης